Cop d’oxigen del Subu que suma la primera victòria jugant un bon futbol

L’equip empatava a dos el dijous dia 12 al Municipal d’Aiguadolç en partit de recuperació amb el Gornal, amb els gols de Marc Navarro i Guillem Viñola

CF Suburense – Prat AEB . Eix

CF Suburense 4 – Prat AEB 0

Després de la tempesta arriba la calma, l’equip que entrena en Xavi Hereu un cop sabut que el club entrava en la normalitat, de nou gestionant pels mateixos amb Manu Julian a la presidència, amb el tècnic en Xavi a la banqueta es treia de la màniga un dels millors partits jugats últimament, golejant i de que manera al filial del Prat en un enfrontament jugat molt intel·ligent, sentenciant a la primera meitat amb tres gols posant la resta a la segona. I d’aquesta manera treure’s la pobre impressió donada a la segona meitat de l’encontre amb el Gornal el darrer dijous que tot i anar guanyant per un 2-0 van empatar a dos, d’aquesta manera sumen quatre punts en els darrers encontres jugats al Municipal i fa que l’equip abandoni el darrer lloc de la taula, sent quarts per la cua però amb la intenció de sortir de la zona de perill.

Calia accelerar des de el primer instant degut a que davant tenien un Prat que fins les hores havia rebut tan sols quatre gols i que arribava a Sitges com a quart classificat, d’aquesta manera i ordenat l’equip anava jugant deixant poc espais, a la vegada que creant molta intenció ofensiva, a la primera de canvi la va tenir l’equip amb el llançament d’una falta per Jordi Gallego fora per poc.

Arribant el primer gol al minut 34 de corner tret per  Jordi Gallego que Sergi Plaza rematava amb el cap a barraca, fent el segon en una pilota penjada per Viñola amb remat final de Jonny que va anar dins al minut 45, dos minuts més tard arribà el tercer en una falta clara en atac del Subu, l’àrbitre no xiula res amb passi dintre de l’àrea de Manu rematant amb tot Michel arribant al descans amb aquest 3-0.

Jugant una segona part molt intel·ligentment, controlant la situació l’equip sitgetà no patia cap mena d’angoixes en atac tan sols un refús de Jony s’estavellava al pal d’Alex, el quart i definitiu arribà  al minut 74, en una recuperació d’un dels grans destacats del Suburense, Jonny, amb assistència magistral per Marc Navarro, aquest no perdonava certificant un magnífic triomf i primer del campionat.

CF Suburense: Alex, Dani, Manu, Jordi Gallego, Salva, Guillem Viñola, (Guillem Diaz 88) Hèctor, (Ricard 69) Marc Navarro, John, Michel, (Gerard Valbuena75) i Sergi Plazas.

Prat AEB: Maillo, Gerard, Velarde, Chubert, (Pozzo 46) Bascuñana, Guerra, Carazo (Martos 60) Quiñonero, Levi, Edgard, (Luis 79) Hels i (Orti) .

L’àrbitre, Oltra Saez, mostrava targes al Suburense per Hèctor i Sergi Plazas, mentre que pel Prat per Carazo, Pozzo i Quiñonero.

El Suburense juga aquest diumenge a partir de les 19´30 hores a Sant Joan Despí, que també ha sumat cinc punts tot i ser un lloc per sota dels sitgetans a la classificació.