Taekwondo

Resultats del Club Chois Canyelles al Campionat de Catalunya de taekwondo

Redacció Canyelles 19-10-2017 10:52 Lectures 1390
Franc López Calderón. Eix

Franc López Calderón. Eix

Franc López Calderón va aconseguir la medalla de bronze en la categoria júnior en el campionat de Catalunya promoció celebrat el passat diumenge dia quinze organitzat per la Federació catalana i que va comptar amb més de 600 competidors.

Ainhoa Montero per la seva part va aconseguir una gran sisena posició en la categoria cadet.

Aquest proper cap de setmana el Club Chois de Canyelles te una altre cita important, Patricia Rubio, mestre de l’escola participarà en el Open de Dinamarca, una cita especial pels alumnes danesos del club, Johann i Alba Holderer.

I aquí no acaben les competicions, ja que el Club Chois Canyelles ja ha començat a preparar la seva participació al Campionat d’Espanya de clubs que es celebrarà el proper mes de desembre a Castelló.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament