Correctiu preocupant del Suburense a Sant Joan Despí

Els de Xavi Hereu han rebut en 8 jornades 15 gols sent el cinquè equip més golejat

Sant Joan Despí 5 – CF Suburense 3

El Suburense suma la quarta derrota a camp contrari, en aquest cas encaixant una golejada preocupant davant del Sant Joan Despí, en una fluixa primera meitat la realitzada per l’equip encaixant el primer gol al minut 8, arribant al descans amb un excessiu 4- 1, és cert que es va millorar a la represa, però la manca d’encert de cara a barraca dels sitgetans així com dos dianes més del locals deixava tot finiquitat al minut 73. amb un 6 a 1 els gols d Guillen Viñola i de Marc Navarro maquillava el desenllaç final en un enfrontament per passar pagina, amb tres penals dos en contra i un a favor així com un gol en pròpia porta de Gerard, però que ha de servir per millorar els greus defectes que l’equip te en el seu sistema defensiu.

Quatre gols de l’heroi local en Chiqui va trencat a un Suburense que als primers vuit minuts ja anava per enredera amb el primer gol local, encaixant el  segon de penal de nou obra de Chiqui al minut 32 tot i que Michel escurçava diferencies al 36 de nou  el mal somni de la defensa del Subu ampliava el seu compte golejador amb quatre xixarros en uns primers 45 minuts en el que no es va saber aturar un desconegut conjunt del Baix Llobregat tenint contra les cordes a l’equip sitgetà.

Amb un 4- 1 el Sant Joan Despí baixava la guàrdia per la seva banda millorava el Suburense que fins i tot generava molt bones arribades amb molt de perill, Moja de penal i gol en pròpia porta de Gerard Valbuena matava del tot el partit quan millor estava jugant l’equip sitgetà, escurçant diferències Guillem Viñola d’oportunisme i Marc Navarro de penal.

Sant Joan Despí: Xavi, Guille, David, Chicha, (De la Peña 72) Chiqui, (Aleix 78) Moha, Alan, Osorio, Barcia, (Morso 72) Tete, (Dot 72) Alberto, (Rori 30)

CF Suburense: Alex, Manu, (Jordi Ayala 46) Dani, Jordi Gallego, Salva, Viñola, Navarro, Iniesta, (Ricard 46) Valbuena, Jon (Nico 57) Michel.

L’àrbitre ,Blanco Esteban, amonestava als locals Moha i Dot, i pel Suburense a Dani, Viñola, Iniesta i Nico.

El Suburense tercer per la cua amb 5 punts rep aquest diumenge al Municipal d’Aiguadolç, el 13è classificat, el Marianao Poblet amb 9 punts, els del Baix Llobregat del 8 partits jugats han guanyat 2, empatant 3 i perdent 3, l’hora d’inici les 17 hores.