Victòria del RC Sitges amb un molt bon joc

Imatge del partit del RC Sitges. Jaume Andreu

BUC "B" 5 - RC Sitges 32

Fase Prèvia Divisió Honor Catalana Grup B - Sènior Masculí

El primer equip sènior masculí del RC Sitges segueix amb molt bon joc comptant els seus partits per victòries. En aquesta ocasió es va imposar al camp de la Foixarda davant el segon equip del BUC, que com ja comença a ser habitual superava físicament als nostres jugadors, però la velocitat en el moviment de pilota dels sitgetans esta essent clau, i els contraris es veuen impotents per arribar a temps de frenar les envestides sitgetanes en atac.

Ja en el primer període els del Garraf tenien el matx controlat havent aconseguit tres marques, que donaven un 0 a 15 en el marcador que preveia una plàcida segona meitat. De fet la represa els visitants baixaren una mica el ritme i es juga en varis trams de partit aprop de marca sitgetana, el domini en aquesta segona meitat era alternatiu. Tot i així fou el Sitges qui va obtenir més rendiment de les seves possessions anotant 3 noves marques,  per una dels barcelonins del BUC que deixava el resultat final de 5 a 32.

El proper partit del sènior sitgeta sera aquest dissabte a les 17:00hs en que visitarà el camp del CR Granollers.

Classificació Sènior Masculí A

CR Santa Coloma 13 - RC Sitges "B" 8

Fase Prèvia Primera Catalana Grup E - Sènior Masculí

Amb el descans de l'equip femení aquest cap de setmana, l'atencio es centrava en segon equip sènior masculí que visitava el camp de Santa Coloma, un bon equip i que sobretor despres de la victòria sobre els sitgetans un candidat en la lluita per pujar a primera catalana. El matx va esser molt igualat com mostra el marcador, pero la gran quantitat de cops de càstig realitzats per els del Garraf, sumat a un excessiu joc al peu en un petit terreny de joc donaren més possessió de pilota als locals i acabar decantant el marcador per els de Santa Coloma de Gramenet. Tot i la derrota bon gust de boca per els sitgetans ja que la consolidació del segon equip tot i tenir un nombre prou elevat de lesionats, segueix a pas ferm per aconseguir l'objectiu que no es altre de donar minuts de joc a aquells jugadors que no poden entrar a la convocatòria del primer equip.

El proper cap de setmana el Sènior Masculí "B" té descans, i en canvi l'equip que torna a la competició és el Femení que rebrà la visita a Santa Bàrbara el diumenge a les 12:00hs del femení de l'Associació de Veterans de Rugby del FC Barcelona, un equip ben jove que de veterà sols en te el nom.