Pas endavant del CPS Sitges davant el Valls

L’equip sitgetà segueix més líder amb 6 punts per davant del Riudoms descansant però a la propera jornada

Plantilla del Sènior A del CPS Sitges. Eix

CP Valls 0 – CPS Sitges 2

El CPS Sitges sumava la seva sisena victòria consecutiva després de guanyar al Valls per 0 a 2 gols en un partit en que el porter local Roger Molina ex del Vendrell ho va aturar pràcticament tot.

El partit que es va jugar al Pla de Santa Maria degut als desperfectes que patia la pista del Valls en les darreres pluges caigudes, el CPS Sitges que es va mostrar superior tenia les seves dificultats de cara al gol gràcies a la magnífica actuació del porter local

El primer gol materialitzat per Àlex Ortega començava a encarar el camí del triomf ja que s’estava jugant amb ordre i amb cap, les contres però locals així com la incertesa que trigava en arribar el segon per culpa del mur que van trobar en tot moment, es va convertir en el neguit en aquesta primera part, a la represa de falta Alex Raventós de falta posava el segon que donava una mica més tranquil·litat, tot i que el Valls en alguns moments generaven perill el CPS Sitges va saber gestionar molt bé el tempus del partit arribant a la fi sumant tres punts importantíssims davant un conjunt que fins les hores no havia perdut.

Per altre banda el segon equip del CPS Sitges perdia per 10- 6 a la pista del segon classificat, el Riudoms, els sitgetans amb aquesta derrota son 12ens a la taula amb dos punts.

Fitxa Tècnica

Alex Leon (Colo) Jordi Guardia, Javier Guerrero, Gerard Camarasa, Sergio Pérez, Roger Vidal, Àlex Raventós, Àlex Ortega, Eloi Fernàndez i Rubèn Gómez.

El primer equip del CPS Sitges descansa en aquest jornada, el proper rival del equip serà el Juneda.
Mentre que el segon equip juga aquest divendres a partir de les 21’30 hores al pavelló de Pins Bens davant el Valls.

Resultats dels partits disputats el cap de setmana: 21 i 22 d'octubre de 2017

Els resultats dels partits disputats pels equips del CPS Sitges durant la jornada del campionat de lliga d’aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre de 2017, són els següents: