Copa Catalunya

El Vilafranca s'acomiada de la Copa Catalunya al perdre amb el Nàstic a la tanda de penals

FC Vilafranca - Nàstic . Eix

Vilafranca-Nàstic 1-1 (1-3 p.p.)

El Vilafranca va dir adéu a la Copa Catalunya després de perdre a la tanda de penals davant el Gimnàstic de Tarragona. L'1-1 dels 90 minuts reglamentaris es va completar amb un 1-3 a la fatídica tanda en la que els tarragonins van estar molt més encertats que un Vilafranca que va errar tres tirs. Va ser la culminació d'un partit molt igualat en el que qualsevol dels dos hauria pogut guanyar i en el que en cap moment es va notar la diferència de categoria entre uns i els altres (Tercera contra Segona A).

Si bé és cert que el Nàstic no es va presentar amb el seu equip de gala, el Vilafranca va encarar el duel sense por i en el primer temps va ser millor que els tarragonins. En el minut 10, a més, els d'Iván Moreno es van avançar en el marcador amb una bonica rematada de cap de Ton Ripoll que significava l'1-0. A partir d'aquí, els quadribarrats van saber conduir la situació i en els minuts 18 i 31 Oscar Hernando va tenir dues ocasions clares per augmentar la renda.

L'1-0, però, no es va moure i a la represa la balança es va equilibrar. En el minut 63, el tècnic del Nàstic va introduir sis canvis de cop que van donar aire l'equip. Al cap de cinc minuts, Iván Vidal empatava l'enfrontament al culminar una bona acció atacant amb un xut creuat i col.locat que superava Gonzo (1-1).

L'empat semblava ofegar les aspiracions del Vilafranca, però a la recta final els de casa van tornar a prémer l'accelerador i en els minuts 83 i 86, Aday Benítez, va gaudir de dues noves oportunitats que haurien pogut certificar el pas a les semifinals. La pilota no a entrar i, al final, va ser el cara o creu dels penals el que va decidir. Malgrat l'eliminació, bones sensacions vilafranquines.

Vilafranca: Gonzo, Eric Via (Aday 78´), Fontanils (Sergi Pérez 55´), Arnau, David Gómez, Vives, Guti (Acedo 69´), Alex Pla (Boira 46´), Oscar Hernando (Peque 65´), Ton Ripoll (Boada 89´), Abel Rita.

Gimnàstic de Tarragona: Bernabé (Perales 70´), Dani Hernández, Jesús López, Zahibo (Brugui 63´), Eric, Stepahne Emaná (Assoubre 63´), Juan Muñiz (Iván Vidal 63´), Bustos (Adrián 63´), Suzuki (Rayco 63´), Pol, Sandro (Blanco 63´).

Arbitre: Carlos Albelda Bárcena (Barcelona). T.G: Oscar Hernando, Guti, Eric Via // Zahibo

Gols: 1-0 Ton Ripoll (10´); 1-1 Iván Vidal (68´)

Penals: 0-0 (falla Vives); 0-1 Rayco; 1-1 Arnau; 1-2 Assoubre; 1-2 (falla Boira); 1-3 Brugui; 1-3 (falla Sergi Pérez)