Ok Lliga masculina

El Vendrell perd 4 a 0 a la pista del Liceo

El CE Vendrell va perdre 4 a 0 a la pista del Liceo en la quarta jornada de l'OK Lliga i se situa tretzè a la classificació.

A la primera part, el Vendrell va dominar en joc, però el Liceo va ser més efectiu i al descans es va arribar amb el resultat de 2 a 0, amb gols de Sergi Miras (minut 21) i de Carlo Di Benedetto (minut 24). A la segona part, Gerard Camps va aturar una falta directa i un penal que haguessin pogut sentenciar el partit ja al minut 32. Al minut 35, Jordi Ferrer hagués pogut retallar distància en el marcador, però no va estar encertat en l'execució de la falta directa per les deu faltes de l'equip gallec. Sergi Miras, al minut 35, i  Carlo Di Benedetto, al minut 39, van tornar a marcar i amb el 4 a 0 va finalitzar el partit.

El proper dimecres 1 de novembre, a les 12:30 h, al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell jugarà la cinquena jornada de l'OK Lliga contra el Reus Deportiu. La informació de les entrades del derbi està detallada al web.

HC LICEO (4): Xavier Malián (p), Josep Lamas, Edu Lamas, David Torres i Sergi Miras  - cinc inicial –, César Carballeira, Carlo Di Benedetto, Mikel Abeal, Marc Coy i Martín Rodríguez (p).

CE VENDRELL (0): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans i Cristian Rodríguez - cinc inicial –, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Edu Fernández, David Lecha i Pol Ferrer (p).

Gols: 1-0 (21') Sergi Miras; 2-0 (24') Carlo Di Benedetto; 3-0 (35') Sergi Miras, i 4-0 (39') Carlo Di Benedetto.

Àrbitres: Veiga i Sánchez.