L'AB Vendrell millora a la segona part, però, no pot evitar la derrota a la pista del Ripollet

Els vendrellencs cauen per 88-81, davant un rival molt encertat, què es manté invicte

AB Vendrell - CB Ripollet. Eix

Segona derrota consecutiva dels vendrellencs, en aquest cas a la pista de l’invicte Ripollet, pel resultat de 88-81, en un partit marcat per l’encert dels locals, què va tenir dues cares, una primera part dominada pels de casa i una segona, on els visitants, van millorar defensivament , encara què no els va servir per emportar-se la victòria, tot i estar dins el partit fins al final. Malgrat el resultat, l’equip va competir en una de les pistes més complicades de la categoria i davant un rival, què és un dels favorits per assolir l’ascens; els de Marc Rovirosa, mantenen un balanç positiu de 3-2, a l’espera de disputar dos partits aquesta setmana.

L’encontre començava de la millor manera pels visitants, ràpides transicions i dos triples d’Alejandro Cereto, situaven el 4-12 als tres minuts de joc; els de Ripollet, però, van contestar d’una manera contundent, recolzats pel jugador Ortega, cinc triples anotats en aquesta primera part i un malson per la defensa vendrellenca, clavaven un parcial de 21-2 què capgirava 25-14 el lluminós, per donar pas al 27-18 de la fi del primer quart. En el segon període, l’intercanvi de cistelles va ser constant, amb un conjunt del Baix Penedès que anava a remolc del seu rival, molt més efectiu en atac i penalitzant les errades visitants, al descans, el festival ofensiu dels vallesans era evident amb el 52-41, encaro bo, doncs els del Vendrell es mantenien dins el partit.

A la represa, es va poder veure un conjunt visitant, molt més agressiu en defensa, dificultant la línia de passada rival, amb un Ripollet que ja no veia cistella amb tanta facilitat; els interiors visitants, treien faltes als seus defensors i des de el tir lliure anaven  retallant el marcador, després d’un parcial d’11-16, en aquest tercer quart, què deixava un 63-57 a la fi del mateix. El darrer període va ser vibrant, amb un alt ritme en el joc, tot i què els del Vallès, portaven la iniciativa, els vendrellencs, és mantenien amb opcions, 74-69 a quatre minuts del final. Les transicions dels visitants, amb Oriol Mateu i Omar Francisco, sumant en cada acció, va permetre als seus arribar al tram final amb possibilitats de triomf. Un triple de Cereto, servia per posar el 79-75, a un minut de la fi, i un altre de Francisco, deixava el 83-80  a 25 segons; després, dos tirs lliures locals, un atac errat dels taronges i un 2+1 del Ripollet, sentenciaven el partit de manera definitiva.

Aquesta setmana doble confrontació a Coma-ruga, pels vendrellencs, dimecres, rebran en partit ajornat, la visita de l’Sfèric Terrassa i diumenge els Lluïsos de Gràcia, líder invicte, serà qui visiti el pavelló del conjunt taronja.

AB Vendrell van jugar: Cereto (18), Gabaldón, Casado, Mateu (17), Thiam (9), Nieto (2), Molina (13), Francisco (18), Luna (3), Solé i Trouvé (1). 8/26 triples, 21/37 tirs lliures i 28 faltes.

Parcials: 27-18, 25-23 (52-41), 11-16 (63-57), 25-24 (88-81).

El sènior femení passa per sobre d’un altre rival

El sènior femení es manté invicte després de sumar una nova victòria, i un altre cop amb un resultat força contundent, les taronges superaven per 84-21 a l’equip del Sant Pere i Sant Pau, en un duel que no va tenir cap història. Les taronges, lideren el la taula amb un 4-0 de balanç, en aquesta tercera catalana. Cal destacar, el debut amb el sènior, de fins a quatre jugadores cadets. El proper partit serà davant La Selva, que visitarà Coma-ruga.

El sènior B masculí, guanyava el derbi comarcal davant el Bàsquet Arboç B pel resultat de 82-47, en un matx dominat de cap a cap pels taronges, què se situen quarts a la taula amb un 3-2 de balanç, en aquesta categoria territorial. Diumenge visitaran la pista de l’Amposta.