El CNB Vilanova la quarta victòria en quatre partits

Sènior Masculí del CNB Vilanova 2017-18. Eix

CNB Vilanova 87 – Joventut Sant Vicenç 44

Quart partit de la temporada, la condició de locals era molt relativa, doncs haviem de desplaçar-nos al pavelló Pins Bens de Sitges, degut a la celebració de l’Eurockey Cup al Pavelló Isaac Gàlvez. El rival, un desconegut, el Joventut Sant Vicenç.

Sortida amb Javi, Andreu, Carlos, Burcet i Aleix. Primera cistella després del salt inicial i a partir d’aquí a lluitar contra una defensa zonal 2-3. Però sembla que els grocs han après a viure contra aquest tipus de plantejaments defensius, i amb un gran equilibri entre el joc interior i exterior aconseguien un parcial de 18-2 al minut 8 del primer quart. La pressió tota pista posava en molts problemas els visitants, que van tirar molt poques vegades a cistella als primers deu minuts de joc. 26-8.

Al segon quart comencen les rotacions locals, i el ritme de l’equip es manté constant i intens. Remarcar el debut d’en Miki Sànchez, que com va demostrar en aquest quart, aportarà consistència i veteranía ( malgrat la seva edat) a la pintura vilanovina. Mitja part i partit sentenciat 51-21.

Poca història en la segona part, mateixa tònica però amb certa relaxació per part dels del Garraf. Destacar dues “esmaixades” (una d’en Bernat i una altra d’en Miki) per poc habitual en aquestes categories i el bon partit d’en Jordi Mateo, que referma la seva importància dins aquest equip.

Quarta victoria en quatre partits, bon ritme, bon joc i un equip cada cop més engranat i implicat, que està deixant clar quin és el seu objectiu aquesta temporada.

Proper partit diumenge a les 18:30 a Cervelló davant La Palma Layret, darrer classificat amb balanç 0-4.

MVP: Miki Sànchez, gran debut amb 17 punts i 8 rebots, deixant clar que aportarà al grup, i realitzant una esmaixada malgrat no estar en el seu millor momento de forma.

CNB Vilanova: Sugri (2), Andreu (6), Nil (7), Javi (13), Burcet (12), Miki (17), Aleix (4), Carlos (12), Àlex (3) i Mateo (11).