Victòria clara del CB Ribes a domicili

CB Ribes - Bàsquet Neus . Eix

El Sènior Masculí va rectificar el mal gust de boca que va deixar la derrota contra el Martorell amb una victòria clara a domicili davant el Bàsquet Neus per 68-88.

Els locals van voler imposar un ritme alt de joc i el Ribes va saber respondre perfectament. Tot i les imprecisions i l'inici tebi en defensa (9 tirs lliures fallats al primer quart), l'equip es va trobar còmode de seguida, fent valer la superioritat física per forçar faltes i provocar tirs alliberats. Així, del 9-9 del minut tres es va passar al 9-24 que va marcar la resta del partit.

Tot i que el fantasma del Martorell va aparèixer al segon quart (31-38, minut 19), dos triples d'Adrià Miró van servir per conservar l'avantatge necessari perquè n'hi hagués prou amb una mica de reflexió al descans per no fer els mateixos errors que feia una setmana.

Després d'un tercer quart amb pocs dubtes tot i la defensa zonal rival, 4 triples d'inici a l'últim període van acabar de sentenciar el partit (55-78, minut 34) i van permetre als ribetans finalitzar-lo amb bones sensacions.