El millor partit fins ara a segona

El sènior femení del Cubelles entomava un partit que havia de demostrar continuïtat després de la victòria a domicili de la setmana anterior contra un rival que estava classificat en segona posició

Bar La Nena CB Cubelles 66 - Lima-Horta BàsquetI 64

A l'inici del partit, es tenien les coses clares, se sortia a pista a lluitar per la victòria. Amb unes primeres accions que agafaven el rival descol·locat s'aconseguia un primer parcial prometedor (9-3 minut 4). Però les rivals no havien vingut de festa i també van entrar al partit amb tres cistelles seguides que igualaven el marcador. Novament el Cubelles prenia la iniciativa al joc i aconseguia 6 punts d'avantatge (16-10). Però en un final de quart espès degut a la rotació de banqueta les visitants feien 8 punts de manera consecutiva que retornaven la igualtat al marcador amb lleugera avantatge visitant (16-18).

Al segon quart, la dinàmica va ser la mateixa però amb avantatges més petits, de màxim 4 punts per un i altre costat amb un joc ofensiu força entretingut. S'arribava al final de la mitja part amb 32-33.

Estava clar que el partit seria igualat fins el final si les cubellenques mantenien el nivell demostrat fins llavors i que tot es decidiria per petits detalls. El tercer quart va seguir la mateixa dinàmica. Intercanvi de cistelles i el joc que s'anava intensificant amb el pas dels minuts.

Últim quart i el partit amb 48-50 per les visitants. El tres primers minuts van ser de desconcert local i les visitants aconseguien 8 punts d'avantatge (48-56). Temps mort local per redreçar la situació. Les cubellenques surten convençudes que havien d'anar a pel partit i amb un parcial espectacular de 15-1 fan trontollar les visitants que només en tres minuts havien passat de guanyar de 8 a perdre de 6.

Al final, amb alguna jugada desafortunada es va saber controlar el marcador i només amb un triple visitant a la desesperada van escurçar la diferència que hagués pogut ser un pel més gran.

Destacat: Constància, autoexigència i concentració en el treball per continuar millorar.

A millorar: Estat de la pista que relliscava moltíssim.

MVP: Ariadna Martín

CB Cubelles: 3. Ari(15), 6. Andrea(10), 7. Berta(1), 8. G. Miró(10), 10. Este(8), 11. Jessi (4), 12. Mery (15), 13. Marta(-), 14.Noe(0), 15. Ruth(0), 24. Paula(-), 35. G. Vendrell(3).

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 16-18, 16-15(32-33), 16-17(48-50), 18-14(66-64)