Judo

Plata per Roser Iborra a la Copa Catalunya de Judo Sènior

Redacció Olèrdola 14-11-2017 10:53 Lectures 972
Roser Iborra plata a la Copa Catalunya de Judo Sènior. Eix

Roser Iborra plata a la Copa Catalunya de Judo Sènior. Eix

El dia 11 va tenir lloc a Llars Mundet la Copa Catalunya de Judo Sénior en la que van participar dos judoques del Club Judo Olèrdola, en Juanjo Ferrer i Roser Iborra.

Juanjo es va haver de retirar de la competició en fer-se mal i no poder continuar, tot i que optava a la medalla de bronze i Roser va aconseguir penjar-se una merescuda medalla de plata en una categoria superior a la seva, ja que Roser encara és júnior.

D'altra banda, el mateix dia, a Amurrio se celebrava la Supercopa d'Espanya de Judo Júnior, en la que el Club estava representat per Daniel Romero, que va guanyar els seus dos primers combats, però es va lesionar en el tercer, motiu pel qual també es va haver de retirar de la competició.

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No