Nova derrota d'El Surtidor-Samà Femení en un final ajustat

Imatge d'arxiu. Eix

El Surtidor-Samà Vilanova SFA 65 - CB Valls Lear 68

Dissabte les jugadores d'El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova rebien la visita del CB Valls en un partit corresponent a la 9a jornada del campionat. Es preveia un partit igualat i competit fins al final.

La primera meitat va ser igualada, els màxims avantatges a favor dels diferents equips eren de 4 punts i les defenses s'imposaven als atacs, arribant al descans amb el marcador igualat a 27.

A la segona part, les visitants van agafar distància en el marcador i es van col·locar 8 punts amunt. A base de treball les vermelles van recuperar i el partit va quedar igualat quan faltava el darrer quart.

El bon treball i la paciència en atac feien agafar un avantatge de 5 punts a favor de l'equip de Vicky Marcos. Quan faltaven 4 minuts per finalitzar el partit (62-57), diverses errades innocents donaven ales al Valls que es col·locava amb quatre punts per davant en el marcador a manca de mig minut pel final. Les vermelles reduïen la diferència a 2 punts i provocaven falta de les visitants, que anotaven el primer tir lliure i fallaven el segon. Una errada en la precisió en la passada impedia a les samistes forçar la pròrroga i la victòria queia del costat visitant.

Cal seguir mirant endavant, aprendre de les errades i solucionar-les. Els petits detalls permetran guanyar els partits en finals ajustats. Aquest cap de setmana el Samà es desplaça a la pista del Reus Deportiu, diumenge a les 19 h.

Jugadores: Helena (9), Marta (6), Anna (14), Sara (2), Anabel (5), Vinyet (3), Laura (16), Elena (5), Marina (5), Xenia, Laura Jr.