Victòria del RC Sitges en la seva visita a la Teixonera

Plantilla del sènior masculí del RC Sitges. Eix

FC Barcelona "B" 10 - RC Sitges 17
Fase Prèvia Divisió Honor Catalana Grup B - Sènior Masculí

Gran partit el que vàrem viure el passat dissabte a la Teixonera, on sols podem felicitar a ambdós conjunts independentment de qui aconseguís la victòria. El Sitges va sortir a dominar el matx i ho va aconseguir tancant al Barça al seu camp, però errors en el control de la pilota no permetien als del Garraf de materialitzar en punts el seu bon joc inicial. Tot el contrari una pèrdua de pilota era aprofitada per els locals i mitjançant joc al peu, portava l'oval fins a zona de marca obrint el marcador, 5 a 0.

La resposta del Sitges fou immediata i amb una jugada de davantera i la següent transformació remuntava el partit, 5 a 7. D’aquí fins al final de la primera meitat domini del Barça, on sols la bona defensa visitant impedia anotar a un fort equip barceloní, el 5 a 7 es mantenia al descans.

A la represa continuava el domini blaugrana jugant-se a camp del Sitges, fins que amb un bon maul el Barça anotava el seu segon assaig, 10 a 7. Igualtat fins els darrers vint minuts de partit on el Sitges es mostrava com a clar dominador, amb un gran joc de conjunt entre davantera i tres quarts, primer empatava el matx amb un cop de càstig, 10 a 10 i després amb una marca de Xavi Guerrero definia el resultat fina amb un 10 a 17 meritori sobretot davant la qualitat del rival.

El proper partit del primer equip sènior masculí serà aquest dissabte a les 15:00hs a Santa Bàrbara on rebrà la visita del Gòtics RC. El segon equip després d'haver descansat dues setmanes seguides torna a la competició visitant el sempre difícil camp del Químics "B" el dissabte a les 18:30hs a la Teixonera (Barcelona).

Per finalitzar, no volem oblidar l'equip femení que cada dia dona més satisfaccions als seus entrenadors acostant-se als objectius que s'havien marcat per aquest equip en aquesta temporada. El passat diumenge a Sitges s'imposaren davant el també novell equip del CR Cornellà, però les bones sensacions fan que la il·lusió d'aquestes noies superi qualsevol expectativa. Amb aquesta victòria finalitza la lliga de desenvolupament i haurem d'esperar a la configuració definitiva dels grups en les diferents competicions organitzades per la Federació Catalana de Rugbi per a saber en quina forma es desenvolupa la competició en aquesta categoria.