El CB Sitges perd contra el cuer de la classificació

Plantilla del CB Sitges. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 8a.

C.E.Sant Nicolau 67 – CB Bàsquet Sitges “A” 46

Desplaçament del Bàsquet Sitges en onzena posició i ocupant plaça de promoció de descens a la pista del cuer de la classificació, el Sant Nicolau de Sabadell, que encara no havia guanyat cap partit.

Els del Garraf amb una joc desastrós en defensa i desencertat en atac encaixaren un primer parcial de 27-13, amb 7 triples, cinc d’ells del mateix jugador el número 9 del Sant Nicolau i capità de l’equip, Costa.

Poca o cap opció dels jugadors del Sitges que no foren capaços en cap moment d’entrar en el partit i d’aquesta manera els sabadellencs continuaren semblant un equip de la part alta de la classificació, donada la baixa intensitat defensiva dels jugadors del Sitges. Tot i els esforços de l’entrenador que canvià a defensa zonal i a una mixta, però no hi havia ganes de defensar i així és molt difícil de remuntar 15 punts i encara més si no s’està encertat en atac, amb un 7% en triples i un 43 % en llançaments de dos i no superant en cap dels tres darrers quarts els 12 punts per quart. Tot i la baixa anotació del rival 67 punts, els minsos 46 punts del Sitges en 40 minuts ja ho diuen tot.

Cal replantejar-se la temporada i començar a pensar més en salvar la categoria que en posar el cap a la zona d’ascens i més si pensem que el proper diumenge a les 19:15 hores, el Sitges té el difícil desplaçament al camp del Bàsquet Molins A, el primer classificat que encara no ha perdut cap partit.

Alvin 5, Roger P. 4, Adrià, Manel 2, Roger S., Elias 3, Mauro, Josep  10,  Seth 12, Nacho 6, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover, Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 27-13, 14-11, 10-10, 16-12