Vela

El CN Vilanova celebra la Gala de la Nàutica i de l’Esport

Cal destacar la temporada de José Martín, patró del Nirvana III, Campió de Catalunya de Regates d’Altura i Miquel Baena, membre de la Selecció Catalana d’Optimist

• Es tracta d’un reunió anual on es reconeix la tasca esportiva i social de diferents membres de les seccions del club

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-11-2017 17:08 Lectures 2022
Imatge de la Gala de la Nàutica i de l’Esport. Eix

Imatge de la Gala de la Nàutica i de l’Esport. Eix

El Club Nàutic Vilanova va celebrar dissabte a la Daurada Beach Club la seva reunió anual que enguany s’ha rebatejat amb el nom de Gala de la Nàutica i l’Esport per elevar un grau més de solemnitat d’aquest acte que vol reconèixer el foment esportiu i social de diferents membres de les seccions del club i de diferents col·laboradors de l’entitat al llarg de l’any.

D’entre els diferents reconeixements cal destacar el que es va realitzar a David Marfil per haver assolit un nivell d’excel·lència fotogràfica que demostra en totes les competicions de fotografia subaquàtica en les que participa hi representa al club. També es donar un reconeixement a José Martín , per haver aconseguit el primer lloc al Campionat de Catalunya de regates d’Altura i ser un dels vaixells que més representa a l’entitat fora de la ciutat, superant les 1.000 milles navegades. Entre els reconeixements més destacables també hi ha el de Miquel Baena Parente, per la seva magnífica trajectòria a la Copa de Catalunya i Campionat d’Espanya d’Optimist, per la seva classificació a la Selecció Catalana d’Optimist.

Entre els assistents cal destacar la presència de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, qui va comentar al seu parlament la necessitat que la ciutat faci un gir per mirar definitivament al mar. També hi va assistir, el vilanoví, Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, qui va destacar la importància de la tasca esportiva realitzada pel Club Nàutic Vilanova. Entre les autoritats també es va comptar amb la presència de, Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, qui va lloar la tasca feta per l’equip de vela lleugera de l’entitat vilanovina. Com a responsable de la Zona Portuària Centre de Ports de la Generalitat, també va assistir Margarita Díez, qui va destacar la importància de l’activitat esportiva al Port de Vilanova.

Cal recordar que el Club Nàutic Vilanova va renovar el 2015 la concessió de Ports de la Generalitat per 25 anys més. En aquest sentit, el president del Club Nàutic Vilanova, Isidre Melendres, valora molt positivament el salt qualitatiu que ha fet l’entitat aquest any tant a nivell institucional com esportiu. La junta que presideix Isidre Melendres serà l’encarregada de dur a terme la remodelació de l’edifici principal de l’entitat i de la nova i millor visibilitat que tindrà el recinte del Club Nàutic Vilanova des de la cantonada del Passeig Marítim i la rambla del Port.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No