Cròniques dels partits del cap de setmana del CB Cubelles

BAR LA NENA CB CUBELLES - HISPANO CANYELLES 57-60

CB Cubelles: 3. Ari (4), 6. Andrea (12), 7. Berta (0), 8. G. Miró (6), 10. Este (16), 11. Jessi (0), 12. Mery (8), 13.
Marta(-), 14.Noe(0), 15. Ruth(5), 24. Paula(-), 35. G. Vendrell(6).

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 15-9, 1-13(16-22), 27-18(43-40), 14-18(57-60)

Derrota frustant

El sènior femení del Cubelles jugava un partit que havia de demostrar continuïtat després dels últims bons
partits.

A l'inici del partit, les cubellenques sortien en tromba i esborraven el rival de la pista. Això va provocar que les visitants demanessin aturar el joc. Així, poc a poc van anar entrant en joc i les locals van començar a rotar la banqueta. La rotació no va donar el resultat esperat i del 15-4 es va passar al 15-9 al final del quart.

En el segon quart, les cubellenques van col·lapsar en atac, amb males seleccions de tir i precipitacions.

Gràcies a una defensa decent i l'avantatge aconseguida al primer quart el desgavell no va ser absolut i s'arribava al descans 6 punts avall (16-22).

El tercer quart va ser millor que el primer per les cubellenques ja que amb un inicial intercanvi de cistelles es va passar a dominar absolutament el partit, eixugant la diferència i aconseguint tres punts al final de quart.

Van anotar 27 punts en aquest quart, 5 més que en tota la primera part.

L'últim quart va ser molt disputat i malauradament la victòria va caure del costat visitant.

Destacat: Constància, autoexigència i concentració en el treball per continuar millorar.
A millorar: Aportació banqueta
MVP: Estefanía

CADET FEMENÍ
DARDER & LUPGENS C.B CUBELLES 29 - UE CAPELLADES 60

M. Santín (0), Carla (4), Andrea (6), María (5), Ewi (2), M. Benages (0), Lia (4), Alba (0), Paula (2), Gabriela (6)
Entrenadors: Jéssica i Santi
Parcials: 1(10-21) 2(2-12) 3(6-10) 4(11-17)

Séptima jornada

Partido de vuelta contra el UE CAPELLADES. La intensidad de las rivales marcó el partido. Desde banquillo se dijo que teníamos que marcar la intensidad desde el minuto cero del partido.

Aún sabiéndolo, no se bajaba a defender como se debería y, un visitante que no perdonaba los errores, se nos fueron del marcador fácilmente. Pero no había que bajar los brazos, había que arreglar un poco el marcador. Y un Cubelles que estaba desaparecido, al final del partido resurgió creando buenas ocasiones de canasta, haciendo que el balón circulara rápido y recuperando pelotas gracias a una defensa muy atenta de nuestras chicas. Lástima que no fue nuestro mejor día de acierto.

Pese a eso, poco a poco empieza a salir el nuevo sistema. El día que sepamos tener paciencia, todo saldrá mejor, ¡ya veréis!. Confianza, sobretodo confiad en vosotras.

A mejorar: la paciencia en solucionar el juego rápido cuando no se puede.
Inmejorable: la defensa en algunas ocasiones.
MVP: Alba.

JUNIOR MASCULÍ
CB.SANTBOI-C.B.CUBELLES(75-45)

CB Cubelles: Adrià (-), Alan (-), Biel (-), Carles (-), Erick (-), Arnau (-), Ivan (-), Joaquin (-)
Absents:Facundo Godoy
Entrenador:Sergi Creixell i Gemma Miró
Parcials:1er (16-12), 2on (14-7), 3er (19-14). 4rt (28-12).

Resultat enganyós, millora significativa respecte als partits anteriors

El Cubelles es presenta a les 8:15 al pavelló del CB Sant Boi, en els primers minuts del primer quart, el cubelles no surt adormit, te un atac estàtic consistent, i anota amb un bon moviment de pilota en els primers minuts del partit. En el segon quart el cubelles no té una defensa clara i tenen moltes faltes de concentració en quan a les ajudes en defensa. Com a resultat de la mala defensa se'ls hi escapa el rival en el marcador. Ens en anem al descans amb un resultat de 30-19.

Al començament del 3r quart, ens trobem amb un cubelles totalment diferent en ganes i intensitat, arriben be a les ajudes i són bastant intensos en defensa, tot i que el corbera segueix tenint encert en estàtic. Tot i així la bona defensa en aquest quart ens permet robar pilotes i marxar al contraatac, de manera que anotem uns 14 punts però no són suficients per empatar el partit.

Al últim quart la defensa del Cubelles torna a ser insegura i apàtica (sense ganes), baixen braços i cap, això li permet al equip local maquillar el resultat en els últims minuts del partit.

Coses positives i que hem millorat respecte el primer partit: El balanç defensiu, la majoria agafen la responsabilitat per a baixar la pilota. El sistema de joc en atac es efectiu (tot i no jugar massa d’esquenes a l’aro). Les ganes i intensitat d’alguns membres del equip són d’aplaudir (tot i que la resta de l’equip no acompanya).

Destacar: actitud i ganes de lluitar en el tercer quart.
Millorar: constància i actitud en defensa. No baixar braços tot i no haver aconseguit empatar o avançar-nos en el marcador abans del últim quart.
MVP: Javier Frutos. Ganes actitud i sacrifici tant en atac com en defensa.

SERGI CREIXELL I GEMMA MIRÓ

MINIBLAU
CNB.VILANOVAGROC-C.B.CMINIBLAU(6-14)

CB Cubelles: Muñoz (-), Garcia (-), Ecija (-), Serrano (-), Proulle (-), Garcia (-), Moreno (-), Fernàndez (-), Marin (-), Redondo (-), Mamon (-)
Absents:MarcSolé,Marc,AnielSerrano
Entrenador:Santiago Salvatori
Parcials:1er (1-3), 2on (2-18), 3er (4-14). 4rt (14-6).

Magnífic partit de la base de la casa, la defensa i el rebot grans amics nostres.

El primer període comença amb una gran capacitat per defensar el servei de fons, ens permet recuperar moltes pilotes i encistellar fàcil.

Tot l’equip anava al rebot i teníem segones oportunitats encara que teníem molt d’encert de cara a l’aro, gràcies al taulell. Sortíem ràpid al contraatac amb passes, excepte ocasions puntuals que botaven en mig de la pista, però això ocasionava o fora de banda o recuperació per part del Vilanova.

L’últim quart vam afluixar en defensa i la variabilitat de jugadors i canvis constants al últim quart per assegurar els mateixos minuts al final del partit.

Això va fer que es notes força la descompensació en atac i en el rebot. Tot i així vam ser llestos i vam assegurar el partit als 3 primers períodes i el quart, va ser per que disfrutessin i juguessin lliures i sense pressió, com a conseqüència el vam perdre però els nens estaven molt contents perquè tots havien tingut els mateixos minuts i a més havien guanyat el partit, gràcies als 3 primers quarts.

MVP: Alex i Idan, per els seus rebots i contraatacs. Destacar alguna entrada en bandeja i entrar i doblar, que ja comencen a veure’s en segons quins moments de partit.

A millorar: El bot sense aixecar el cap per a veure el company que tinc davant i que no tots toquen la pilota en més de dos o tres atacs seguits.