Victòria d'El Surtidor-Samà Femení a casa del Reus

La balança es decanta cap a les samistes en un nou final ajustat

Plantilla del sènior femení d'El Surtidor-Samà Vilanova . Eix

Reus Deportiu 63 - El Surtidor-Samà Vilanova SFA 65

Segon desplaçament a Reus i segona victòria fora de casa. Després de dues derrotes seguides les samistes necessitaven una victòria per pujar els ànims i allunyar-se de posicions perilloses. El rival, el Reus Deportiu, era un equip que encara no coneixia la victòria.

L'inici de partit va ser travat, les defenses s'imposaven als atacs. A mitjans del primer període apareix l'encert per part dels dos equips i gràcies al llançament exterior les vermelles acaben 1 punt per sota. El segon període comença amb les locals amb 4 punts per sobre, però el bon treball en defensa i la lectura plantejada davant la zona local, combinada amb un bon encert exterior, permet a les noies de Vicky Marcos arribar al descans amb 6 punts a favor.

A la represa, tot i agafar la màxima diferència del partit amb 8 punts a favor (28 a 36 al minut 24) les locals, aprofitant les badades defensives de les vermelles van aconseguir empatar a les acaballes del tercer quart. Dues bones accions van donar al Samà 4 punts de marge amb l'últim període per disputar-se.

En aquest període, intercanvi de cops. Les locals, aprofitant l'empenta agafada en el darrer quart, agafaven 4 punts d'avantatge quan quedaven 2 minuts per acabar el partit. En aquest moment, les vilanovines tornen a mostrar la seva millor versió defensiva i en atac, gràcies a diferents penetracions es posen per davant. El matx arriba a 10 segons pel final amb el marcador empatat. A diferència d'altres jornades, aquest cop la sort somriu a les noies d'El Surtidor que s'enduen una victòria de la difícil pista de Reus.

Felicitar a les jugadores que no van perdre la fe en cap moment i agrair un cop més a l'equip junior, aquest cop a la Vinyet, que sempre estan disposades a donar un cop de mà.

Aquesta setmana, doble partit, tots dos a casa. Dissabte, davant del Morell (18 h) i diumenge rebent el Sese (12.30 h). Un bon moment per intentar sumar dues victòries i mirar cap amunt a la classificació.

Jugadors: Helena (4), Marta, Anna (2), Sara (12), Anabel (6), Vinyet (13), Laura (17), Elena (3), Marina (2), Xenia (6)