Desplaçament amb derrota del CB Sitges

Desplaçament del Sitges amb dues victòries en vuit partits al camp del líder, el Bàsquet Molins, amb tots els partits guanyats

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 9a.

Bàsquet Molins  “A”   89 - Bàsquet Sitges “A”   78

Inici igualat fins al minut cinc 11-10 on els àrbitres assenyalaren per accions aïllades fins a tres personals antiesportives als del Garraf i un total de nou personals favorables als del Baix Llobregat, per només tres favorables al Sitges. Fins a 10 tirs lliures del líder per cap del Sitges en tot el primer quart. Això, descentraria l’equip visitant i encaixaria un 18-6 en els darrers cinc minuts del primer quart. Al final del període 29-16. Segon quart més igualat en el marcador 22-19 i en les personals assenyalades, 6 a 5. D’aquesta manera s’arriba al descans amb un 51-35.

En el tercer quart, inici de la reacció dels jugadors de Piñero que aconsegueixen guanyar el parcial 17-23 i retallar la diferència fins als 10 punts, 68-58. Encara seria millor el principi del darrer quart que faria que el Sitges arribés a posar-se, a manca de dos minuts per finalitzar el partit, a 4 punts, 82-78, però la precipitació per voler empatar el partit a base de triples, que no era la millor opció, quan es porta un percentatge de 18% en tirs de tres (5/27) i quan encara hi havia temps per aconseguir-ho de dos en dos punts, 61% (27/44). Al final el marcador reflectia el definitiu 89-78.

Bones sensacions encara que el resultat hagi estat una derrota, no era el millor camp per guanyar davant d’un Bàsquet Molins líder sense conèixer la derrota en nou jornades i amb el que potser és el millor jugador de Copa, el seu capità, nº 27 Fèlix López.

Propera setmana, partit dissabte a Pins Vens a les 18:00 hores amb el Vedruna Gràcia “A”, equip en zona de promoció de descens i on el Bàsquet Sitges té un partit a cara o creu per fugir de la zona de descens directe.

Alvin 14, Roger P 19, Adrià  14, Manel, Roger S. 6, Elias 5, Mauro 3, Josep  3,  Seth 14, Nacho, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:   29-16  22-19  17-23  21-20