El CB Sitges s'allunya del descens directe amb una gran victòria

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 10a.

Bàsquet Sitges “A” 79 - Vedruna Gracia “A” 54

Vedruna de Gracia, amb un partit més guanyat que al  Bàsquet Sitges, visitava la pista de Pins Vens en una freda tarda de dissabte. A tan sols tres partits de finalitzar la primera volta, el Bàsquet Sitges ocupava plaça de descens directa i els Graciencs zona de promoció de descens. Per tant, tots dos equips amb necessitats de victòria, per fugir de la zona calenta de la classificació.

Sortida en tromba del Sitges amb una defensa, aquesta setmana sí, intensa i un Seth en estat de “Gràcia” que anotava 10 punts en el primer quart, quasi tants com tot l’equip visitant, 23-11 al finalitzar el primer quart. Els de Piñero seguiren a lo seu i a meitat del segon quart el marcador reflectia un 39-19 que ho deia tot, al descans 43-28.

Sortida dels vestidors i els del Garraf lluny de desendollar-se com en altres ocasions, posaren una marxa més que faria que en el minut set del tercer quart, el marcador fos de 57-32, al final del quart 59-36. Amb pràcticament tot decidit, s’afrontaven els darrers 10 minuts on els del Vedruna en intentar incrementar la intensitat en defensa es carregaren de personals i tan sols el baix percentatge en tirs lliures dels locals, 58% va evitar que la diferència fos més gran, bon partit de Parker 15 punts i  Roger amb 16 punts.

Proper partit el diumenge 17 de desembre a les 17:00 hores al camp del Sant Quirze Bàsquet Club un altra equip de la zona baixa de la classificació, en el que serà el darrer partit abans de la aturada de Nadal.

Alvin 15, Roger P 16, Adrià 2, Manel 6, Roger S., Elias 10, Mauro 8, Josep  6,  Seth 16, Nacho, Omar .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover, Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 23-11  20-17  16-8  20-18