Bàsquet

La major experiència del Bàsquet Ribes li dóna la victòria

Redacció Sant Pere de Ribes 05-12-2017 10:41 Lectures 785
Cartell del torneig 3x3 per la Marató del CB Ribes. Eix

Cartell del torneig 3x3 per la Marató del CB Ribes. Eix

Bàsquet Ribes 63 - CB Cornellà 54

Tot i el bon inici (8-3 minut 2), el Ribes va patir dissabte passat l'apagada ofensiva més greu de la temporada mentre el Cornellà no perdonava des de la línia de 3 (6 triples a la primera meitat). El drama es va centrar al segon quart, quan els ribetans van encaixar un parcial de 3-17 en 9 minuts, fruït, més que d'una mala defensa, d'una inoperància ofensiva alarmant. Dos bàsquets finals de Gerard i Alexander recuperaven l'equip del llindar del precipici (20-35, minut 19), i rebaixaven l'exigència de la remuntada a paràmetres coneguts per l'equip (24- 35, minut 20).

La sortida al segon temps era clau per definir el signe del partit i els ribetans van respondre amb un bàsquet d'alçada. Després d'un triple rival, el Bàsquet Ribes va signar un parcial de 19-2 on van anotar fins a sis jugadors diferents. La millora en atac va venir, a més, acompanyada d'una bona actitud defensiva, tant pel que fa al desgast físic com per la intel·ligència de les accions. Tot i així, un parcial de 0-4 al final del quart i una cistella inicial a l'últim període feien preveure un últim quart ajustat. Per la dinàmica del tercer quart i la major experiència dels ribetans, el partit estava a territori local, i tot i els dubtes des de la línia personal, el Ribes va seguir anotant amb seguretat mentre que la defensa seguia sòlida. Tot i així el partit no es va acabar de decidir fins al minut 39 amb un parcial de 7-0.

 

Com ja van sent una tradició, el C.B. Ribes organitza un 3x3 per la Marató

Enguany aprofitant el dissabte 23 de desembre per a realitzar-lo, ja que no hi ha competició. Una bona manera d'acomiadar i donar la benvinguda a les vacances de nadal. 

Aquell mateix dia a les 19:45 hores hi haurà un partit dels Veterans del FC Barcelona vs.Sènior C.B. Ribes, amb sorpreses incloses.

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent