CTT Vilanova

Davallada a Borges

Derrota a camp del Borges, la primera de la lliga, amb un marcador final contundent 5-1. El partit podia servir per donar un cop important a la lliga desprès de guanyar al Helios Saragossa, però va produir l’efecte contrari i fa que l’Helios es mantingui líder momentani, que ja no quedin equips invictes i que la lliga s’apreti a dalt amb 4 candidats per tres places, una d’elles d’ascens directe.

Amb aquesta perspectiva un 5-1 a un dels camps més difícils que hi ha per visitar no és una bona perspectiva i s’haurà de veure si pot ser important en l’average particular.

En el partit quasi res va sortir bé i Ivan Martínez per primer cop es quedava sense puntuar perdent el primer partit amb Latorre el base dels locals. Es va escapar al quart set el partit a Avila contra Francesc.

L’únic punt dels visitants contra el tercer jugador Edu Viladegut de Rafa Monzó. Va seguir Ivan Martínez sense trobar el to amb Francesc “Pepenko” en un partit en que ja es veia que s’escapava el partit. Rafa Monzó perdia amb Latorre, amb problemes per restar els bons serveis del de les Garrigues i poden guanyar el segon set. Deixar-lo escapar va ser la sentència del partit i quedaria ja el darrer partit altre cop 0-3 amb un Viladegut crescut.

Els filials segueixen guanyant

Els filials tornen a la triple victòria i tots s’acosten a posicions el Vilanova B i C s’aprofiten de les derrotes de Badalona i Sant Feliu Codines per atrapar-los en la segona posició, en unes lligues que segueixen molt apretades amunt.

Vilanova B guanya a Olesa 1-5 amb 2p d’Albert Carmona i Jordi Cepero, 1 de Biel Garrote, un partit més igualat del que diu el marcador final. El Vilanova C a segona provincial guanyava també per 5-1 amb 2 punts de Milà,Batalla i 1 de Sallant. El Vilanova C a tercera provincial per 6-0 contra la Unió Montcada seguint en segon lloc de la taula amb un partit menys.

20 jugadors al promeses tercera fase

Dissabte es va disputar la tercera fase del promeses individual, en el màxim nivell Garrote i Cereto aquest cop no van poder passar al quadre final, si que hi tornarà Albert Carmona semifinalista al nivell B. La suma de tots els jugadors permet als vilanovins continuar al pòdium de millor club de base de província de Barcelona.

El proper cap de setmana jugadors vilanovins aniran a la disputa del torneig nacional, que atorga les darreres places pel torneig estatal de cada edat.