El Sitges acaba fent sis al Hortonenc en un partit boig

L’equip que entrena Rafa Porras tancarà l’any amb un plat fort, jugant a Cubelles el dissabte dia 16

UE Sitges 6 – CF Hortonenc 3

La UE Sitges aconseguia la quarta victòria consecutiva en un partit que començava bé amb el gol d’Adri Alonso al minut 1, però que se li començava a descontrolar quatre minuts més tard quan els locals aprofitant una errada a la porteria del Sitges empataven entrant en el partit. Un Hortonenc que es va posar per davant dos cops al  marcador donant molta feina als sitgetans que milloraven molt amb la sortida al terreny de joc de Jonatan Durango i la d’Àlex Pérez, tirant de la seva artilleria va acabar golejant en un partit amb poc control de l’equip sitgetà.

El que va semblar al minut 1 amb el gol de cap d’Adri Alonso que seria un passeig pel Sitges se’ls torçava amb l’empat dels de San Llorens d’Hortons en un excés de confiança del porter local Roger Cabezas, donant la campanada amb el segon gol de Ferran Gasset capgirant el marcador posant el 1-2, el penal fet a Albert Durango deu minuts més tard servia per que Adri Alonso fes que s’arribés al descans amb el 2-2.

Seguia tot igual als primers minuts de la segona meitat tornant a marcar però l’Hortonenc al minut 52, de nou Ferran Gasset el 3-2, va saber reaccionar l’equip que amb el tercer gol d’Adri Alonso un minut més tard anaven elaborant la sentencia final amb gols d’Àlex Pérez al minut 63, Marc Montaner al 81 i Àlex Pérez al 89.

UE Sitges: Roger, Rafa, Olmedo, Pablo, (David  Carrasco 57) Bernat, Enric Bono, Albert (Ferran Pérez 63) Marc Muntaner, Xavi Rodríguez, (Jonatan Durango 57) Gerard, (Àlex Pérez 46) Adri Alonso i (Raul 79).

L’equip es desplaça el dissabte 16 de desembre al Camp del Cubelles per jugar davant el líder el que serà el darrer partit de l’any.