El pitjor partit de la temporada pel femení del CB Cubelles

El proper 23 de desembre el club cubellenc organitza el 4art. Torneig de bàsquet Memorial Manuel Lora i David Coca de mini bàsquet al pavelló poliesportiu

4art. Torneig de bàsquet Memorial Manuel Lora i David Coca. Eix

Bar La Nena CB Cubelles 32 – CB Sitges La Oca 56

El sènior femení del Cubelles jugava un partit important després de les últimes derrotes en el derbi comarcal contra el Bàsquet Sitges.

Potser aquesta pressió afegida va fer que les locals no entressin al partit com ens tenen acostumats i va ser el Sitges que va portar la iniciativa del joc. Primers parcial favorables a les visitants amb un 1-10 de sortida.

A partir d'aquí les locals van pressionar en defensa i es van viure els minuts més igualats amb un Sitges que vivia de la renda aconseguida els primers minuts i un Cubelles que intentava reduir la diferència al marcador. Així, es va arribar a la mitja part amb un marcador de 20-28.

A la represa calia que les cubellenques fessin un altre volta per intentar igualar però, res més lluny de la realitat, van ser les sitgetanes que encara augmentaven més la diferència. Va ser un període estrany en que les locals es van desconcentrar.

Ja a l'últim quart, les cubellenques es van deixar anar definitivament del partit i el Sitges va aprofitar per aconseguir la màxima diferència al marcador.

Destacat: Constància, autoexigència i concentració en el treball per continuar millorar.

A millorar: Actitud quan les coses no surten bé.

MVP: Cap destacable.

CB Cubelles: 3. Ari(3), 6. Andrea(5), 7. Berta(0), 8. G.Miró(4), 10. Este(8), 11. Jessi(6), 12. Mery(-), 13.
Marta(-), 14.Noe(4), 15. Ruth(0), 24. Paula(-), 35. G.Vendrell(0).

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 9-18, 11-10(20-28), 3-11(23-39), 9-17(32-56)