CPS Sitges

Un Sitges desconegut sumat la primera derrota a Flix

L’equip de Carles Busquet finalitzarà l’any jugant a la pista del Vila-seca en el cinquè partit fora d’Aiguadolç

Banqueta del CPS Sitges. Eix

CP Flix 6 – CPS Sitges 2

Primera derrota del primer equip del CPS Sitges després de 12 jornades guanyant tot, jugant el pitjor partit del campionat en una de les pitjors pistes del grup E de la segona Catalana, però ha de servir per tornar a posar-se les piles, creient que s’ha donat un pas molt important en les seves aspiracions però que encara no s’ha guanyat res, restant molt de camí per recorre, a la vegada que analitzar que la derrota arriba després de la quarta jornada consecutiva jugant a camp contrari que encara li resta un altre abans de finalitzar l’any, precisament a la d’un Vila-seca que és segon a la taula, un resultat positiu dels Sitgetans ha de donar la suficient confiança per afrontar una segona volta amb moltes garanties que l’any 2018 sigui el de fer sonar la flauta.

A l’equip li va sortir el pitjor partit en la pitjor pista, la del Flix, es va mostrar molt junt tan en defensa com en atac que en 15 minuts va encaixar tres gols, en cap moment va arribar la reacció quan més a prop estava d’escurçar diferencies arriba el quart gol dels locals, és cert que l’equip sortia a la segona meitat una mica més despert amb la intenció de donar la cara i fer el més complicat fent el primer gol amb molts minuts per reaccionar, el cinquè gol local va caure com una gerra d’aigua freda i pràcticament els va fer sortir del matx, finalment s’arribà al 6-2 certificant la primer derrota d’un CPS Sitges que tot i no estar a la alçada donava la cara fins el final, els dos gols del Sitges els va fer Sergio

CPS Sitges: Jordi Guardià, Javi Guerrero, Roger Vidal, Sergio Pérez, Alex Raventós, Alex Ortega, Isaac Martínez, Eloi Fernández i Rubèn Gómez.

El primer equip del CPS Sitges ja no jugarà fins el divendres dia 15 a Vila-seca.