Taekwondo i Hapkido

Resultats de l’equip del Chois Vilanova al Campionat d’Espanya de clubs

L’equip del Chois Vilanova al Campionat d’Espanya. Eix

Dijous dia 7 es va celebrar el Campionat d’Espanya per clubs en les modalitats de Pumse, Free Style i Hapkido a Oropesa del Mar.

L’equip de competició va estar format per Patricia Rubio, Albert Àlvarez, Jaume Ibañez, Alba Garcia, Cristina Poyatos, Aina Soler, Dasha Boyko, Francisco Manuel López, Mar Manceñido, Quim Navas, Jorge Monteagudo i Marcel Estudillo.

Resultats de la prova de taekwondo pumses

Patricia Rubio i Albert Alvarez, van aconseguir la segona posició quedant subcampions d’Espanya en parella 1 pumses, de 18 a 30 anys.

Alba Garcia, Cristina Poyatos i Mar Manceñido, van aconseguir la medalla de bronze en trio sincronitzat 1 en la categoria de 18 a 30 anys.

Patricia Rubio i Albert Alvarez en categoria Taekwondo Free Style van aconseguir la medalla de bronze en parella de més de 18 anys.

Patricia Rubio, Albert Alvarez, Jaume Ibañez, Cristina Poyatos i Alba Garcia aconseguien també la medalla de bronze en la categoria de quintets.

Resultats a la competició de Hapkido

Mar Manceñido i Quim Navas van quedar campions d’Espanya en parella sènior en la categoria fins a 30 anys.

Javier Monteagrudo i Marcel Estudillo es van proclamar campions d’Espanya en parella master, per participants més grans de 31 anys.

L’Escola Chois Vilanova va aconseguir la tercera posició en la classificació general.