Ok Lliga masculina

El Noia guanya el derbi contra el Vendrell i es situa a un pas de la Copa

Noia Freixenet - CE Vendrell. Ivan Gómez Aragonès

El Noia Freixenet ha superat aquest dimecres el CE Vendrell en un derbi igualat, en què s’han anotat tots els gols a la primera meitat, amb un final frenètic amb protagonisme pels porters i les defenses. En una freda nit de desembre, l’equip de Sant Sadurní s’ha tret l’espina clavada, ja que des de la temporada 2013/14 (7-6) no aconseguia la victòria a casa davant els vendrellencs. Les últimes tres visites de l’equip del Baix Penedès s’havien saldat amb dos empats i una derrota, sempre em partits molt anivellats. Els sadurninencs s’han avançat molt aviat mitjançant Sergi Llorca que, amb una gran jugada individual al minut quatre, ha driblat la defensa contrària i ha superat Gerard Camps per obrir la llauna.

El Noia Feixenet dominava el joc, però no podia ampliar distàncies i, quan corria el minut 19, Jordi Ferrer ha empatat el partit en un contraatac. L’alegria ha durat poc als vendrellencs ja que, en la següent jugada, una canonada de Nil Roca sorprenia Camps, que no podia evitar el 2-1 que acabaria sent definitiu. La segona part ha estat també molt anivellada. Els dos conjunts han tingut ocasions per moure l’electrònic, però Camps i sobretot Xus Fernández han brillat a un gran nivell. Els darrers minuts han estat força intensos: el Noia Freixenet ha hagut de patir amb el perill imminent d’una desena falta que hauria suposat una directa en contra. El gran treball defensiu dels negre i vermells han permès que els tres punts es quedessin a casa.

Aquest diumenge a la pista de l'Arenys el Noia podria certificar ja matemàticament la seva plaça per disputar la propera edició de la fase final de la Copa del Rei i continuar aspirant a lluitar per ser fins i tot cap de sèrie.