L'AB Vendrell tanca l'any amb una dolorosa derrota a la pista del cuer

Els taronges, en el pitjor partit del curs, cauen 65-56 a la pista del CB Tarragona B

CB Tarragona B - AB Vendrell . Eix

El conjunt vendrellenc va tancar l’any amb una dolorosa derrota, a la pista del CB Tarragona B, el cuer, pel resultat de 65-56, davant un rival que venia de sumar una única victòria en els onze partits disputats fins al moment. Els de Marc Rovirosa, mai van trobar el seu lloc a la pista, i es van encomanar del ritme dels locals, guiats per l’encert de l’ex- vendrellenc, Alberto Bayod, autor de 25 punts, què va guiar als seus cap al triomf, davant un Vendrell, desencertat, que va trobar a faltar a un dels seus referents, el base Oriol Mateu, lesionat, en els primers minuts de joc. Malgrat aquest resultat, cal destacar el bon paper dels taronges en la temporada del debut a primera catalana, que després de tretze jornades disputades, presenten un balanç de 7-6, què els deixa a la sisena posició de la taula.

L’encontre començava amb un triple del visitant Marc Molina i una cistella d’Omar Francisco, què posava el 0-5 al marcador, però, aquesta situació va ser un miratge, els vendrellencs es van apagar, dos punts en cinc minuts, engolits per la defensa zonal dels locals, què igualaven el resultat, 12-12, després del primer quart. El segon període va ser dels pitjors que es recorden, el joc lent i  sense arguments dels tarragonins, es va encomanar als del Baix Penedès, que van entrar en uns minuts de despropòsits, pèrdues de pilota i desencert en atac van ser una constant, i encara bo que els locals, també estaven en la mateixa dinàmica, en un segon quart, què es tancava amb un paupèrrim, 11-8, de parcial, que suposava el 23-20 del descans.

A la represa es va veure un conjunt visitant molt més actiu, treballant en defensa i amb una bona circulació de pilota, que trencava la tancada defensa del CBT; ràpidament els taronges, van començar a anotar amb fluïdesa, fins al punt que dos triples de Yero Thiam i Alejandro Cereto, capgiraven 35-40 el lluminós, encara que un parcial de 6-0 , en el darrer minut i mig, tornaven 41-40, el comandament als del Tarragonès.

L’últim quart va començar igualat, i de fet semblava que el partit es decidiria en un cara o creu, però, quatre triples consecutius dels de Tarragona, fins al moment en portaven dos, van dinamitar el resultat amb el 55-47 a dos minuts i mig del final. De tota manera, els visitants no es van donar per vençuts, un 2+1 i un triple anotat per Jordi Nieto, més un darrer triple de Cereto, deixaven un 59-56 a manca d’un minut i deu segons de la fi. Malauradament, en l’últim minut els taronges no van poder anotar i el seu rival va acabar de sentenciar el partit, des del tir lliure.

Ara, la competició s’atura per les festes nadalenques i a l’equip li convé un descans per recuperar forces. El proper partit serà el dia 14 de Gener, quan el Sant Cugat Vermell, visiti el pavelló de Coma-ruga.

AB Vendrell: M. Molina (7), Francisco (9), Casado, Mateu, Thiam (18), Cereto (14), Nieto (6), Gabaldón, Luna (2), Trouvé, O. Molina, Solé. 8/26 triples, 12/19 tirs lliures, 21 faltes.

Parcials: 12-12, 11-8, (23-20), 18-20 (41-40), 24-16 (65-56).

Derrota del sènior B masculí

El sènior B masculí que disputa el campionat territorial, va perdre per 64-81, davant la Salle Tarragona, en un matx marcat per l’encert en el llançament triple dels visitants. Els taronges se situen quarts amb un 6-5 de balanç. El proper partit serà el dia 13 de Gener a la pista del bàsquet l’Arboç B.