Ok Lliga masculina

El Noia supera l'Arenys i ja té el bitllet per la propera Copa del Rei

Arenys de Munt - Noia Freixenet. Ivan Gómez Aragonès

El Noia Freixenet ha aconseguit la classificació matemàtica per la Copa del Rei de Lloret de Mar, a manca de dues jornades pel final de la primera volta, després de superar l'Arenys de Munt amb una actuació molt sòlida (0-3). Aquesta victòria també permet als sadurninecs pujar a la quarta posició que els hi donaria dret a ser al bombo dels caps de sèrie del torneig del KO.

Aleix Esteller va avançar els sadurninencs al minut 12 superant el porter Alain Rivero.  Marc Roca, des del punt de penal, va tenir l'ocasió d'empatar al '19. Només un minut després, es va produir la rèplica a l'àrea contraria i Sergi Llorca sí aprofitaria la pena màxima per perforar novament la porteria de Rivero, anotant el 0-2 amb el que s'aribaria al descans.

La segona meitat va ser un monòleg negre i vermell. L'arenyenc Nil Roca només va necessitar quatre minuts de la represa per batre Guillem Garcia, que ocupava el lloc de Rivero sota pals a la segona part, ampliant distàncies amb el tercer gol visitant. Humberto Mendes i Martí Casas haurien pogut engreixar el marcador al minut 38, però van topar amb el ferro de la porteria local. L'Arenys gairebé no va generar perill a la segona part i l'ocasió més clara de l'Arenys arribava al minut 47, en un altre penal que Zapater aturava a Jordi Galán. Casas hauria pogut fer el quart de falta directa a manca de 15 segons pel final, però no va trobar el camí per superar el porter. El clàxon va oficialitzar la quarta victòria consecutiva del Noia Freixenet, que s'assegura la participació a la Copa i escala un lloc a la taula on és quart, empatat a 27 punts amb el tercer, el Reus Deportiu, que té pendent el partit d'aquesta jornada davant l'Igualada HC.

El proper compromís dels de la Capital del Cava serà dissabte vinent a l'Olímpic de l'Ateneu, on rebrà la visita del Recam Laser Caldes per tancar l'any.ç

CE ARENYS DE MUNT: Alain Rivero, Jordi Galán, Xevi Gurri, Marc Roca i Aleix Domènech -cinc inicial- Jordi Illa, Gerard Cusachs i Guillem Garcia.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Sergi Llorca, Nil Roca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi Del Amor, Humberto Mendes, Arnau Xaus i Martí Casas.

GOLS: 0-1 Esteller (12), 0-2 Llorca (20), i 0-3 Nil Roca (29). ÀRBITRES: S. Mayor i J. Sánchez. Han assenyalat 10 faltes a l'Arenys i 8 al Noia. No han mostrat targetes.