Tanquen l’any de la millor manera, sumant els tres punts

L’equip de Xavi Hereu es troba a quatre punts de la salvació, tancant la primera volta jugant amb el Vilanova i la Fundació Alt. Vilafranca

CF Suburense 2 – CD Rubí 1

El Suburense sumava el tercer  triomf del que va de campionat, ho feia davant un seriós aspirant a pujar, el Rubí, tot en el darrer encontre de l’any del descens dels sitgetans, jugant un partit del tot seriós i ordenat en el que va creure en tot moment en les seves opcions, asfixiant i de que manera a un conjunt fet per retornar a la categoria perduda, que en cap moment es va trobar còmode ja que els sitgetans van saber pressionar, no donant cap facilitat a la intenció dels visitants d’acabar portant-se els tres punts sense aconseguir-ho.

El gol del debutant Guille Gracia al minut 13 en una jugada personal de l’equip començava a donar forma al que a la fi del matx va ser una realitat el triomf, el mateix jugador que jugava tots el minuts en joc la va tenir al minut 30 rematant una pilota solta que aturava un gran porter, Ian Carlo, un lliure indirecte que s’inventava l’àrbitre Benkhay Ait servia per que el visitant Chali fes l’empat quan millor jugava l’equip, és cert que a la segona meitat l’equip sitgetà pressionava i molt però potser li va faltar un plus més, el gol del triomf arribà al minut 85 després del llançament d’un corner i jugant amb inferioritat numèrica al veure Hèctor la segona groga al minut 66, de cap Manu Muñoz posava el 2-1 final.

CF Suburense: Nito, Sergi Plaza, Manu, Adri Freixa, Icard, Marc Navarro, Salva, Geri, Hèctor, Guillem Gracia, Jorge Ayala i (Victor Matías 70).

CD Rubí: Ian Carlo, Kiki, Aitor Torres, Raventós, Victor, Clop, (Mausa 70) Charly, Piqué, (Yuti 75) Oscar, Kevin i Gurrea.

L’àrbitre Benkhay Ait mostrava grogues als visitants Kiki, Clop i Charly mentre que als locals groga a Ricard i Geri, i dos grogues per Hèctor la segona groga el minut 66.

El proper partit el 7 de gener, l’equip rep al Vilanova.