El Sitges trenca la banca guanyant al Cubelles a domicili

Dels darrers tres encontres jugats pels dos equips els sitgetans han guanyat dos al Pons i Ventura

CF Cubelles 1 – UE Sitges 2

L’equip que entrena en Rafa Porras guanya la partida al Cubelles en el que va ser un derbi de màxima igualtat que s’inclinava al costat dels   sitgetans en un partit emocionant e intens però que es descantava per detalls en tres errades en defensa, va decidir d’aquesta manera l’equip de Xavi Vilagut que venia d’empatar amb el Montserrat Igualada, després d’haver guanyat 13 partits consecutius va veure com es trencava la ratxa de victòries però res mes, es obvi que després del aconseguit fins les hores s’ha de passar pagina i seguir en la mateixa línia, un triomf del Sitges que afegeix molta emoció per aquest any que comença i deixa al Sant Mauro, Cubelles, Sitges, Joventut Ribetana i l’Anoia en un mocador, restant 19 jornades que tenen que decidir qui serà el campió i qui jugarà la promoció.

El partit

S’enfrontaven dos estils diferents però amb la mateixa intenció, uns intentant jugar per les bandes i el altres tal com anava el partit pressionant el ms dalt possible i sortir a fer mal a l’atac, és cert que en aquest cas el Cubelles no va poder trencar la teranyina del sitgetans i això li va fer molt de mal, arribant el gol del Sitges al minut 6 en una errada en defensa posant el 0 a 1, la va poder tenir el Sitges en una falta treta per Adri Alonso que s’anava al travesser al minut 55, arribant l’empat al minut 63 al voler refusar la pilota amb el cap Victor Olmedo que la posava dintre, quan el gol va poder entrar en una porta i l’altre, després d’un corner tret pel Sitges se li escapava la pilota a Paco Llor rematant a gol David Carrasco posant el 1-2 al minut 85, i el triomf pels sitgetans.

CF Cubelles: Paco Llor, Victor Navarro, Capa (Sergi Massana 86) Javi Pardo, Erik Reyes, (David Kees 82) Francesc, Adri Robert, Iloie Alin, (Biel Alonso 56) Miguel Sicilia, Antoine, (Alan 46) Jose Luis Pardo i (Carlos Molina 72) .

UE Sitges: Roger Cabezas, Rafa Garcia, David Carrasco, Victor Olmedo, Alex Pérez, (Ferran Pérez 64) Pepe, (Albert Durango 82) Enric Bono, Bernat Ferré, Jonatan Durango (Xavi Rodríguez 46) Adri Alonso i Marc Montaner.

El Sitges viatjarà el dia de Reis a Les Comes a jugar davant el Montserrat Igualada a les 17’45 hores.