Gimnàstica

El CE Vendrell aconsegueix 6 podis al Osonagym

Noa Jiménez va aconseguir l'or en classificació individual. Eix

El passat cap de setmana les gimnastes del Club d’Esport Vendrell van participar a Vic al torneig de pretemporada en categories de base de federació que es va celebrar els dies 16 i 17 de desembre.

L’equip estava format per Noa Jiménez, Noa Mortimer, Coral López i Lucia Villaverde i van aconseguir la segona posició tot i la lesió de Noa Mortimer (actual campiona de Catalunya) en els escalfaments que li va impedir competir.

Noa Jiménez va ser la primera classificada a la competició general, primera classificada en paral·leles i segona classificada en salt. Coral López va aconseguir l’or en salt, Ariadna Pueyo va aconseguir una bona setena posició a la general i les més petites del club, amb l0equip format per Sofia Navai, Yara López i Alba Lahoz van aconseguir el bronze per equips en categoria base 1.