Hoquei patins

El Vendrell empata 1 a 1 a la pista del Palafrugell

El CE Vendrell va empatar 1 a 1 a la pista del Palafrugell en el partit corresponent a la catorzena jornada de l'OK Lliga i se situa en vuitena posició, fora dels llocs de la classificació a la Copa.

Al descans es va arribar amb un 1 a 0 al marcador, que va marcar Pol Vives al minut 22. A la segona part, al minut 31, el Palafrugell va fer la seva desena falta d'equip, però Jordi Ferrer no va marcar en la falta directa consegüent. Vuit minuts després, Edu Fernández va empatar i amb l'1 a 1 es va arribar al final del partit.

El proper diumenge 7 de gener, a les 12:30 h, al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell rebrà la visita del Girona per disputar el partit corresponent a la quinzena jornada de l'OK Lliga, un rival directe de cara a la classificació a la Copa. Aquest dia caldrà el màxim suport de l'afició al pavelló, ja que l'únic resultat vàlid per poder anar a la Copa serà la victòria.

MATÓ CH PALAFRUGELL (1): Marcel Luzón, Guillem Ribot, Marc Brugué, Gerard Pujol i Rubén Ruiz - cinc inicial –, David Carles, Pol Vives, Jonathan Duran, Xavier Aldrich i Pere Romero (p).

CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Marc Navarro, Eloi Mitjans i Edu Fernández - cinc inicial –, Cristian Rodríguez, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Gols: 1-0 (22') Pol Vives, i 1-1 (39') Edu Fernández.

Àrbitres: Gorina i Picó.