Vela

Joan Vila i Lluc Reverté han assolit el 13é lloc al Campionat del Món de la classe 420 disputat a Austràlia

Representa un èxit històric de la flota de Vela Lleugera – Sunbrella del Club Nàutic Vilanova

• Es tracta de la primera participació de la flota vilanovina en un mundial de 420 en categoria sub-17

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-01-2018 20:11 Lectures 2100
Joan Vila i Lluc Reverté. Eix

Joan Vila i Lluc Reverté. Eix

La parella de regatistes del Club Nàutic Vilanova, Lluc Reverté i Joan Vila, integrants de la flota de Vela Lleugera – Sunbrella, ha assolit el tretzé lloc en el Campionat del Món a la classe 420, dins de la categoria sub-17, que des del dia 27 de desembre i fins ahir dimecres s’ha disputat a la localitat australiana de Fremantle. Els regatistes que representen a la Real Federación Española de Vela han tingut un paper excel·lent en aquesta edició del Campionat del Món. Dos ors, una plata i un bronze confirmen a l’Estat espanyol com una potencia a la classe 420.

És el primer cop a la flota de 420 del Club Nàutic Vilanova pren part a un campionat mundial. Per tant, és un excel·lent balanç per aquests joves regatistes del club vilanoví. Malauradament les condicions meteorològiques de l’últim dia van condicionar la gran actuació dels regatistes vilanovins que han estat molt a prop d’entrar al TOP 10. Tot plegat no fa més que indicar que els esforços que s’estan realitzant a la flota de competició de Vela Lleugera – Sunbrella s’estan realitzant en la bona direcció.

Cal esperar molt més èxits de les joves promeses vilanovines, que no fa pas gaires dies van tenir un paper destacat a la Christmas Race de Palamós. Es tracta d’una de les regates més importants del continent europeu, puntuable per als rànquings mundial i europeu de vela olímpica, està considerada per la World Sailing –Federació Internacional de Vela- i que enguany ha arribat a la 42ena edició.  A destacar el paper de Albert Ferrer Parés / Jordi Carbonell Bonet i Loïck Carrere Balcells /Álex Bargalló Alasa. I a la classe 49erFX amb la tripulació formada per: Aura Miquel (del CNV) i Núria Miró del CN Garraf, que van quedar dotzenes de la seva categoria.

En aquest enllaç podeu seguir la classificació general.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No