Ok Lliga masculina

El Noia esgarrapa un merescut punt del Palau Blaugrana

Un gol d’Aleix Esteller a manca de 57 segons dóna un punt d’or a un lluitador Noia Freixenet en un partit en què un brillant Xus Fernández sota pals ha mantingut viu el seu equip fins al final

FC Barcelona - Noia Freixenet. Ivan Gómez Aragonès

Amb aquest empat els negre i vermells tanquen la primera volta amb 29 punts i una plaça a la Copa del Rei com a caps de sèrie

El Noia Freixenet va aconseguir aquest diumenge un valuós empat al Palau Blaugrana, un feu inexpugnable aquesta temporada, i tanca la primera volta de l'OK Lliga amb un balanç sensacional, quart classificat del campionat i amb una plaça com a cap de sèrie a la propera edició de la Copa del Rei.

En una primera part elèctrica, els blaugranes es van avançar amb un gran llançament de Pau Bargalló que culminava una bona jugada individual.

Malgrat el gol en contra, el Noia Freixenet va seguir atacant i va disposar d'oportunitats per assolir l'empat, que arribava al minut 18 quan Arnau Xaus rematava a l'interior de l'àrea una bona passada a mitja alçada de Sergi Llorca.

Però abans del descans el Barça tornaria a avançar-se amb una bona combinació entre Marc Gual i Pau Bargalló, que enviava la bola al fons de la xarxa des del segon pal.

Gol a un minut del final

La segona meitat va arrencar amb més pausa per part dels dos conjunts, i amb Xus Fernández desfent la falta directa executada per Pablo Álvarez per cicle de faltes de l'equip sadurninenc.

El Noia va disposar d'una sèrie de bones oportunitats per situar l'empat, amb una seqüència consecutiva d'un penal, una falta directa i una superioritat numèrica per expulsió de Pablo Álvarez que no va saber aprofitar.

El Barça hauria pogut sentenciar a tres minuts del final amb una falta directa llençada per Lucas Ordóñez, però de nou el porter del Noia va resultar providencial.

El Noia va arriscar al tram final i a 57 segons del final va trobar el premi a l'esforç. Sergi Aragonés enviava una canonada des de mitja pista que Aleix Esteller desviava des de l'interior de l'àrea per obtenir el 2 a 2 que seria definitiu.

Superat positivament el primer dels exigents desplaçaments que es presenten aquest mes de gener, el Noia Freixenet agafa moral de cara a la tornada dels vuitens de final de la Copa CERS a la pista del Barcelos portuguès, aquest proper dissabte, i abans de visitar el dimarts 16 de gener el Liceo a La Corunya per disputar el primer partit de la segona volta de l’OK Lliga.

FC BARCELONA: Aitor Egurrola, Marc Gual, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Pablo Álvarez -cinc inicial- Lucas Ordóñez, Xavi Barroso i Ignacio Alabart

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Sergi Aragonès, Martí Casas, Humberto Mendes i Arnau Xaus.

GOLS: 1-0 Bargalló (7), 1-1 Xaus (18), 2-1 Bargalló (22) i 2-2 Esteller (49).

ÀRBITRES: Srs. J. Gómez i J.A. Ribó. Han assenyalat 12 faltes al FCB i 15 al Noia. Han ensenyat targeta blava a Álvarez i Gual (FCB) i Del Amor (Noia).