Duatló

Vilobí del Penedès, seu del Campionat Català de Duatló de Muntanya per Categories

Redacció Vilobí del Penedès 15-01-2018 17:11 Lectures 1139
Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès. Eix

Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès. Eix

Aquest diumenge 21 de gener arriba la 6a edició del Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès, la prova que només amb 6 edicions ja esdevé una de les grans del calendari de Duatlons de Muntanya enguany serà seu del Campionat de Catalunya per Categories.

Tot i ser una prova inclosa al calendari de la Federació Catalana de Triatló, també està oberta a no federats.

La prova es disputarà en un primer tram de 6km de cursa a peu seguit d’un circuit de BTT de 21Km i s’acabarà de nou amb un tram de 3km de cursa a peu. Amb sortida i arribada a l’Avinguda de la Generalitat i la zona de Boxes ubicada a l’antic cap de Futbol, el circuit afegeix alguns corriols de la zona dels Pèlags, donant un punt més d’espectacularitat i destresa als ciclistes.

S’espera tancar inscripcions omplin els 300 corredors de capacitat que permet el reglament del Duatló, amb duatletes vinguts d’arreu del territori català per disputar, a part del campionat per categories, la lliga i la copa catalana de clubs, la de Vilobí en serà l’última prova puntuable i d’on sortiran els campions catalans.

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent