Duatló

Vilobí del Penedès, seu del Campionat Català de Duatló de Muntanya per Categories

Redacció Vilobí del Penedès 15-01-2018 17:11 Lectures 906
Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès. Eix

Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès. Eix

Aquest diumenge 21 de gener arriba la 6a edició del Duatló dels Pèlags de Vilobí del Penedès, la prova que només amb 6 edicions ja esdevé una de les grans del calendari de Duatlons de Muntanya enguany serà seu del Campionat de Catalunya per Categories.

Tot i ser una prova inclosa al calendari de la Federació Catalana de Triatló, també està oberta a no federats.

La prova es disputarà en un primer tram de 6km de cursa a peu seguit d’un circuit de BTT de 21Km i s’acabarà de nou amb un tram de 3km de cursa a peu. Amb sortida i arribada a l’Avinguda de la Generalitat i la zona de Boxes ubicada a l’antic cap de Futbol, el circuit afegeix alguns corriols de la zona dels Pèlags, donant un punt més d’espectacularitat i destresa als ciclistes.

S’espera tancar inscripcions omplin els 300 corredors de capacitat que permet el reglament del Duatló, amb duatletes vinguts d’arreu del territori català per disputar, a part del campionat per categories, la lliga i la copa catalana de clubs, la de Vilobí en serà l’última prova puntuable i d’on sortiran els campions catalans.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No