Copa Catalunya

Victòria lluitada del CB Sitges en un partit difícil contra el Girona

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 12a.

Bàsquet Sitges “A” 79 - CEB Girona 76

Visitava la pista de Pins Vens el CBE Girona, un equip situat a la sisena plaça de la classificació en tant que el Sitges era desè. Aquesta setmana s’havien incorporat als entrenaments l’Omar i el Roger S., tots dos jugadors amb baixes prolongades i que tot i no jugar aquesta setmana segur que seran els millors fitxatges pel que resta de temporada.

Cinc inicial format per Alvin, Roger P., Josep, Seth i Nacho. Mal inici de partit on el Girona marxava en el marcador, fins a 12 punts, i Piñero es veia forçat a demanar el primer temps mort. Tot i retallar la diferència i arribar al final de quart perdent de 7 punts (20-27), el Sitges encaixava masses punts en només 10 Minuts i amb una clar problema defensiu. Rotacions a la banqueta pensant més en la defensa que en l’atac i s’arriba al descans amb sols quatre punts per sota el marcador 40-44.

Igualtat en el tercer quart 58-63. I en el darrer quart el Sitges es posa la disfressa de fer feina i deixa els visitants amb nomes 13 punts i capgira el marcador i acaba guanyat un partit de tres punts que se li havia complicat i molt a l’inici de l’enfrontament.

Bona actuació de Seth, Alvin i Roger P. que entre els tres van anotar 58 dels 79 punts del Sitges. Les bones valoracions que ha obtingut el Seth en els partits de la primera volta, han fet que hagi estat seleccionat per jugar l’AllStar de Copa Catalunya, que enfrontarà la selecció de jugadors del Grup 1 contra la del Grup 2, on jugarà el Seth, el proper 27 de Gener al Pavelló de Sabadell Nord.

Proper partit del Bàsquet Sitges, dissabte 20 de gener a Sant Cugat a les 19:30 hores, equip que es troba a la zona de promoció d’ascens.

Alvin 18, Roger P 18, Adrià 3, Manel 1, Roger S., Elias 2, Mauro 2, Josep  7, Seth 22, Nacho 6, Omar, Boleda .

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 20-27  20-17  18-19  21-13