Els sèniors del CB Cubelles inicien l'any amb victòries

C.B. Cubelles 75 - C.B. Montpedròs B  75-52

Nova victòria del sènior masculí, en aquesta ocasió contra el Montpedrós, equip que ocupava una posició menys a la taula. Els nois sabien que es trobarien contra un equip veterà i dur, que els posaria en dificultats i haurien de treballar molt per emportar-se la victòria.

Inici de partit fred per part dels dos equips, en els quals els cubellencs aconseguien punts de tir exterior i els visitants es centraven en treballar sota cistella. A poc a poc la intensitat pujava i permetia finalitzar el primer període amb una renda de 9 punts.

En el segon període la línia del partit seguia sent la mateixa, aconseguint la màxima de 14 punts, encara que abans d'arribar al descans els visitants posaven el llistó defensiu molt alt i els locals patien una petita baixada ofensiu.

Després del descans, després de retallar els visitants la diferència a 7 punts, apareixien els millors minuts defensius de la temporada. Un parcial de 22-0 en els últims sis minuts de període sentenciava el partit per als locals.

L'últim període servia per donar rotació a tots els jugadors i que contribuïssin a aquesta treballada victòria.

Immillorable: L'actitud de la banqueta els 40 minuts

A destacar: El treball defensiu en el tercer període, anul·lant als visitants del tot

A millorar: La comunicació defensiva i el bloqueig del rebot

MVP 's: Aitor, sent el màxim anotador i sentint-se cada vegada més còmode i Santi, liderant l'equip en defensa en el tercer període.

C.B. Cubelles: Monchi (0), Santi (12), M. Coca (0), Fidel (12), S. Creixell (6), Alejandro (11), S. Neyra (3), Aitor (14), M. Muntada (0), Oscar (3), Javi (12), Miki (2)
Parcials: 23-14, 13-10, 28-13, 11-15
Entrenador: Chan, Alex i Egea

Bar La Nena CB Cubelles 61 – UE Sant Gabriel Viladecans 52

Esperada victòria del sènior femení

El Cubelles retornava a la competició contra un rival de la part baixa de la classificació. A priori això beneficiava les locals però no calia relaxar-se i fer un treball intens.

L'inici de partit va ser de les visitants degut als errors locals en atac (2-7). A poc però les cubellenques van anar entrant al partit primer per igualar el marcador (11-12) i després per agafar petites avantatges que no van ser definitives ja que les visitants també havien vingut a jugar i no volien despenjar-se. Màxima igualtat al final del primer quart 20-20.

El segon quart va ser una calca del primer, mantenint la iniciativa al marcador les locals però no essent capaces de desfer-se de les locals que fins i tot arribaven a la mitja part amb un punt d'avantatge.

Calia augmentar un punt més la intensitat i es va aconseguir al tercer quart amb una sortida molt sòlida en defensa que aconseguia robatoris en primera línia i cistelles fàcils en contraatac. Així un parcial de 16-5 donava una màxima avantatge al Cubelles.

Les visitants van fer un últim esforç per apropar-se al marcador a l'últim quart però la diferència es va mantenir sempre entre el 5/10 i les locals ja només van haver de mantenir la calma en atac per emportar-se la victòria.

Destacat: Debut de Paula Paños

A millorar: Continuarem treballant

MVP: Gemma Miró

CB Cubelles: 3. Ari (3), 6. Andrea (17), 7. Berta (0), 8. G. Miró (15), 10. Este (7), 11. Jessi (2), 12. Mery (3), 14.Noe (2), 15. Ruth (8), 24. Paula (3), 33. Marta Masana (0), 35. G. Vendrell (1).

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 20-20, 9-10(29-30), 17-8(46-38), 15-14(61-52)