Tanquen la primera volta sumant tres punts més davant un Riudebitlles amb poc ritme

Els sitgetans fan una primera volta en la que dels 51 punts disputats han sumat 42

UE Sitges 2 – UD Riudebitlles 0

L’UE Sitges tancava una immaculada primera volta guanyant al Riudebitlles en un partit amb poca historia, però que l’empat del San Mauro els deixa tan sols a dos punts de l’equip de la comarca de l’Anoia, els de Rafa Porras dels 17 partits jugats tan sols ha perdut al camp del líder, empatant dos a domicili, del Mediona i Moja, així com un al municipal d’Aiguadolç davant l’Anoia, a la vegada que no tan sols és el sisè equip més efectiu de cara a barraca amb 50 gols, també segon conjunt que menys gols ha rebut amb 17, amb aquests números afronta la segona fase decisiva del campionat sense Adri Alonso però amb la intenció de seguir lluitant per un joc d’ascens fins el final.

Els sitgetans es van imposar al Riudebitlles en un enfrontament no massa brillant i en que l’equip de Rafa Porras ja va deixar mig sentenciat a la fi de la primera meitat amb un 2-0, un Sitges que per  aquest partit no podia disposar d’un Victor Olmedo sancionat arran de l’expulsió que patia la setmana anterior en l’enfrontament amb el Montserrat Igualada. El cert però és que la seva absència, molt important d’entrada pel que aporta el capità damunt del terreny de joc, tampoc es va notar en excés ja que el conjunt visitant no va inquietar massa la porteria d’un Roger Cabezas que va tenir poca feina.

El primer gol de la tarda arribava abans del quart d’hora de partit, era el minut 11 quan Xavi Rodríguez a boca de gol de cap posava el 1-0 aprofitant un servei també amb el cap de Bernat, el 2-0 es produïa a poc de finalitzar la primera part, concretament al minut 42 quan un xut a la mitja volta de Raul finalitzava amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria que defensava l’ex del Suburense Alex Rodríguez, un resultat per encarar amb més tranquil·litat una segona part força avorrida i sense gaires aproximacions perilloses a cap de les dues porteries. El Riudebitlles que va acabar amb un home menys arran de l’expulsió de Corbi en els darrers instants del matx no va crear massa perill i el cert és que potser s’esperava una mica més d’un conjunt que a la darrera jornada la primera de l’any, havia estat capaç de guanyar al Cubelles.

UE Sitges: Roger Cabezas, Rafa, David Carrasco, Xavi Rodríguez, (Marc Montaner 69) Alex Pérez, (Jonatan Durango 61) Candel, Sergio González, (Ferran 61) Enric Bono, (Pepe 84) Bernat i Yago Arenas.

L’UE Sitges enceta la segona volta rebent a un Piera que ve d’encaixar 11 gols a Cubelles. L’hora d’inici les 17 hores.