El Suburense trenca al Sant Just a la segona part sumant el tres primers punt fora

L’equip de Xavi Hereu ja suma quatre partits sense caure amb dos victòries i dos empats

Eufòria al vestidor del Suburense. Eix

CF Alt. Sant Just 1 – CF Suburense 3

El Suburense comença la segona volta de la millor manera possible fent saltar la banca, sumant el tres primers punts fora d’Aiguadolç, al camp d’un dels equips que millor futbol realitza, el Alt. Sant Just, l’equip que es presentava en quadre amb absències significatives amb tan sols tres jugadors a la banqueta, el porter suplent i dos jugadors de camp, un encara no recuperat. Va saber llegir el partit a la perfecció asfixiant la sortida de pilota dels locals fent una magnífica feina tan en defensa com en atac, generant ocasions fins i tot per haver aconseguit un resultat molt més ampli, davant un Alt. Sant Just sorprès i descol·locat.

Un gran gol al minut 16 amb un magnífic xut de volea al veure al porter local avançant de Salva començava a marcar el signe final de partit amb el 0 a 1, va poder ampliar el marcador el Suburense en un xut pràcticament a porta buida de Michel que no entrava ja que un defensor dels del Baix Llobregat  trauria de la mateixa línia de gol la pilota, empatant   al minut 36 potser en el millors minuts del locals arribant al descans amb el marcador igualat.

Ningú ni el més optimista s’esperava la reacció de l’equip de Xavi Hereu que amb la seva pressió a la sortida de pilota del Alt. Sant Just, portant el joc on l’interessava passant a controlar i mantenint als locals sense sortir del seu camp, en una molt bona jugada Adrià Freixas la ficava dintre posant als seus un altre vegada per davant al marcador amb el 1-2, la tornava a tenir Michel després del servei d’un corner però el seu remat de cap s’anava alt al minut 62 i no va arribar per molt poc Michel a rematar una assistència al mig de l’àrea amb tota la porta per ell, de penal fet a un dels grans destacats del Subu, Nico, va servir per que Jony fes el 1 a 3 amb el que es va arribar a la fi, després va esclatar l’eufòria al vestidor pel gran esforç realitzat per l’equip que tenia la seva recompensa amb el tres punts.

Alt. Sant Just: Jesús Ursue, Marc, Alex Palacios, Fidel (Ignacio) Jan Antoni, Alejandro, (Roma) Oriol, (Alex Cebrián) Jesús Calderón, (Sergi) Sergio, Francesc i Juan Pablo.

CF Suburense: Nito, Sergi Plazas, Manu, Adrià Freixas, Ricard, Salva, John, Michel, Jano, Nico, Jordi Ayala i (David Novellas 88).

L’àrbitre Said Houms va amonestar als locals Jesús Palacios, Sergio, Alex Cebrián i Ignacio, així com als jugadors del Suburense Jon i Nico.

El Suburense rep aquest diumenge a partir de les 17 hores a sisè classificat el Fontsanta Fatjó.