Taekwondo

Excel·lents resultats pel Chois al Campionat de Catalunya

Ahir diumenge 21 de gener es va celebrar al poliesportiu de La Mar Bella el campionat de Catalunya de Taekwondo 2018, classificatori pel campionat d’Espanya del proper 3 de març a Castelló. El Campionat estava organitzat per la Federació Catalana de Taekwondo.

Els taekwondistes del Chois van aconseguir uns grans resultats, Patricia Rubio i Albert Álvarez es proclamaven campions de Catalunya en categoria parella 1. Alba Garcia, Cristina Poyatos i Mar Manceñido campions de Catalunya en la modalitat trio 1 femení. Albert Álvarez, Jaume Ibáñez i Fran López campions de Catalunya en trio 1 masculí. I Patricia Rubio Calafell va aconseguir la medalla de bronze en modalitat sènior 1.