El Sitges segueix sumant de tres en tres en un partit sense ritme

Òdena, Martinenca i la Múnia primer per arribar al dia en que l’equip rep al Sant Mauro, el 24 de febrer

UE Sitges. Eix

UE Sitges 2 – Piera 0

El Sitges enceta la segona volta guanyant a un Piera que venia d’encaixar onze gols davant el Cubelles, sumant d’aquesta manera 21 punts consecutius en una jornada que tots el favorits van fer la feina seguint tot igual per els llocs capdavanters.

Del partit per començar, la principal novetat era a la porteria, el juvenil Ivan Daza sortia titular, mentre que el també juvenil Sergi Formatgé era a la banqueta, curiosament els dos porters del primer equip Roger Cabezas i Javi Dorado eren baixa.

El partit l’encarava el Sitges ben aviat ja que al minut 11 Alex Pérez aprofitava un servei de banda per marcar el 1- 0 amb una rematada de cap, l’acció més destacada de la primera part, més enllà del gol, arribava al minut 28 amb una centrada de Bernal que Idris arribant al segon pal i massa forçat no va poder aprofitar. Al minut 44 Rafa veia la segona groga i era expulsat, per la qual cosa el Sitges havia d’afrontar tota la segona part en inferioritat numèrica.

De la segona part poca cosa a destacar, més enllà de l’aproximació més perillosa del Piera que arribava al minut 81 amb un xut amb poc angle que Ivan Daza va resoldre enviant a corner. Ja en el temps de descompte Rubèn Cortés en una acció personal a l’interior de l’àrea marcava el 2-0

UE Sitges: Ivan Daza, Rafa, Victor Olmedo, Albert Durango, (Rubèn Cortès 67) Àlex Pérez (Enric Bono 46) Pepe (Gerard 76) Franc Candel, Raul (Xavi Rodríguez 46) Idris (Marc Montaner 46) Bernat i Yago Arenas.

El Sitges te en aquesta jornada tot una prova de foc a superar, viatjant al camp de l’Òdena, l’hora d’inici les 16 hores.