World Championship of Ping-pong

L’esportista sitgetà Oriol Monzó participarà al Campionat del Món de tennis taula

Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana en aquesta competició que se celebra a Londres

Redacció Sitges 26-01-2018 21:13 Lectures 2391

El jugador sitgetà de tennis taula Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana al World Championship of Ping-pong, que se celebrarà a Londres. A la fase final d’aquesta competició només hi participen 64 jugadors, entre els quals destaquen dos esportistes catalans; Monzó i el seu company del DKV Borges Vall, Marc Duran.

Monzó disputarà amb la resta de participants aquest Campionat del Món de Ping-Pong, que té unes característiques especials. Els jugadors utilitzaran un tipus de pala, que és de fusta, facilitada per l’organització, i a més s’hauran de canviar amb el contrincant després de cada joc.

El guanyador del Campionat del Món de Ping-pong d’aquest 2018 rebrà 20.000 dòlars. En l’edició de l’any passat, el sitgetà Oriol Monzó va arribar a quarts de final. El torneig es podrà veure a través de Sky Sport Television.    

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent