World Championship of Ping-pong

L’esportista sitgetà Oriol Monzó participarà al Campionat del Món de tennis taula

Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana en aquesta competició que se celebra a Londres

Redacció Sitges 26-01-2018 21:13 Lectures 2611

El jugador sitgetà de tennis taula Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana al World Championship of Ping-pong, que se celebrarà a Londres. A la fase final d’aquesta competició només hi participen 64 jugadors, entre els quals destaquen dos esportistes catalans; Monzó i el seu company del DKV Borges Vall, Marc Duran.

Monzó disputarà amb la resta de participants aquest Campionat del Món de Ping-Pong, que té unes característiques especials. Els jugadors utilitzaran un tipus de pala, que és de fusta, facilitada per l’organització, i a més s’hauran de canviar amb el contrincant després de cada joc.

El guanyador del Campionat del Món de Ping-pong d’aquest 2018 rebrà 20.000 dòlars. En l’edició de l’any passat, el sitgetà Oriol Monzó va arribar a quarts de final. El torneig es podrà veure a través de Sky Sport Television.    

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No