World Championship of Ping-pong

L’esportista sitgetà Oriol Monzó participarà al Campionat del Món de tennis taula

Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana en aquesta competició que se celebra a Londres

Redacció Sitges 26-01-2018 21:13 Lectures 3122

El jugador sitgetà de tennis taula Oriol Monzó participarà aquest cap de setmana al World Championship of Ping-pong, que se celebrarà a Londres. A la fase final d’aquesta competició només hi participen 64 jugadors, entre els quals destaquen dos esportistes catalans; Monzó i el seu company del DKV Borges Vall, Marc Duran.

Monzó disputarà amb la resta de participants aquest Campionat del Món de Ping-Pong, que té unes característiques especials. Els jugadors utilitzaran un tipus de pala, que és de fusta, facilitada per l’organització, i a més s’hauran de canviar amb el contrincant després de cada joc.

El guanyador del Campionat del Món de Ping-pong d’aquest 2018 rebrà 20.000 dòlars. En l’edició de l’any passat, el sitgetà Oriol Monzó va arribar a quarts de final. El torneig es podrà veure a través de Sky Sport Television.    

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament