El Vendrell perd 5 a 1 a la pista del FC Barcelona

Amb aquest resultat se situa setè en la classificació de l'OK Lliga

FC Barcelona - CE Vendrell. @FCBhoquei

El Vendrell va avançar-se en el marcador amb un gol de Joan Lluís Mudarra, al minut 15. Tres minuts després, Ignacio Alabart va fer l'1 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la represa, el Vendrell va continuar plantant cara al Barça i en els primers minuts de la segona part s'hauria pogut tornar a avançar en el marcador. Però els locals es van acabar imposant i al final del partit es va arribar amb el resultat de 5 a 1. Tot i el resultat, cal dir que el porter Gerard Camps va fer una bona actuació.

El proper dissabte 3 de febrer, a les 16 h, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, el CE Vendrell rebrà la visita del Liceo per disputar la jornada 19 de l'OK Lliga.

FC BARCELONA LASSA (5): Sergi Fernández (p), Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i  Sergi Panadero -cinc inicial– Matías Pascual, Lucas Ordóñez, Xavi Barroso, Ignacio Alabart i Aitor Egurrola (p).

CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas, cinc inicial, Edu Fernández, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

Gols: 0-1 (15') Joan Lluís Mudarra; 1-1 (18') Ignacio Alabart; 2-1 (32') Pau Bargalló; 3-1 (40') Lucas Ordóñez; 4-1 (44') Xavi Barroso, de penal, i 5-1 (49') Pablo Álvarez.

Àrbitres: Fernández i Burgos.