Regata

Nacho Dávila i Javier Mestre del CN El Balís guanyen la Regata 420 Vilanova Marbres Calvet

El Club Nàutic Vilanova ha acollit aquest cap de setmana una regata de Nivell 2

• La prova és puntuable pel rànquing català de la classe 420 amb 24 embarcacions de cinc clubs participants

Redacció Vilanova i la Geltrú 29-01-2018 12:10 Lectures 2432
Imatge de la sortida de la Regata 420 Vilanova Marbres Calvet. Eix

Imatge de la sortida de la Regata 420 Vilanova Marbres Calvet. Eix

El Club Nàutic Vilanova ha acollit aquest cap de setmana la Regata 420 Vilanova – Marbres Calvet. Aquesta prova de Nivell 2 que ha organitzat el club vilanoví per delegació de la Federació Catalana de Vela és puntuable pel rànquing català de la classe 420. En total hi han pres part 24 embarcacions en representació del CN El Balís, CN Masnou, RCN Tarragona, CN Vilanova - Sunbrella, dues embarcacions del Segel Club Graben-Neudorf, d’Alemanya  i una embarcació de club independent.

La primera jornada va estar caracteritzada per la manca de vent a l’inici de la prova, obligant a suspendre la primera mànega. En aquesta primera jornada es van poder disputar dues de les proves previstes, amb una mitjana de vuit de nusos de vent. Al final d’aquesta jornada, la parella formada per Nacho Dávila i Javier Mestre del CN Balís lideraven la classificació general, seguit dels germans independents Lucas i Teo Pares i de l’equip del CN Balis Tatán Riquelme i Miguel Pérez. En noies, la parella amb bandera alemanya formada per Lisa Renkes i Irene Hueto lideraven la prova seguides de les parelles del RCN Tarragona formades per Eva Rolan i María Sanabra, en segon lloc i de Laia García i Mercè López, en tercer lloc.

A la segona jornada es van poder completar quatre proves més. Entre 7 i 13 nusos de llevant. A la cinquena prova ha entrat el descart. Al final la classificació general absoluta no ha variat en els tres primers llocs respecte la primera jornada i Nacho Dávila i Javier Mestre, del CN El Balís s’han adjudicat la Regata 420 Vilanova – Marbres Calvet en categoria absoluta, seguits de Lucas Parés i Teo Parés, com a regatistes independents i Tatán Riquelme i Miguel Pérez del CN El Balís. A la categoria femenina s’han imposat Lisa Renques del SCGN Alemany formant parella amb Irene Hueto del Club Nàutic Vilanova – Sunbrella, seguides d’Eva Rolàn i María Sanabra del RCN Tarragona i Laia García i Mercè López del Reial Club Nàutic Vilanova. A la categoria Sub 17, s’ha imposat Tatán Riquelme i Miguel Pèrez del CN El Balís, i a la categoria Sub 19, han quedat en primers classificats Nacho Dávila i Javier Mestre, també del CN El Balís.

Classificació General

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No