El Suburense es fa amb un punt que suma al darrer sospir

El gol marcat al minut 90 després d’un servei de corner, tot apunta amb remat de John, donava un empat miraculós al l’equip sitgetà

CF Suburense . Eix

CF Suburense 1 – CD Fontsanta Fatjó 1

Punt de sort el sumat per l’equip d’en Xavi Hereu davant el Fontsanta Fatjó en un partit ensopit amb poc futbol sense arribada en que el millor va ser el resultat, l’equip que va tornar a comptar amb baixes significatives no es va trobar còmode en cap moment, seriós en defensa però va faltar més enllaç entre línies tenint poca presència ofensiva, aquest Subu que porta cinc jornades sense conèixer la derrota va reaccionar i de que manera al darrer tram amb més actitud que joc va saber com a mínim empatar un enfrontament que pràcticament tenien perdut.

Amb el record al viscut a Cornellà és cert que en aquest cas aquest Suburense no donava la imatge del Sant Just, davant es troba amb un rival que sap donar a la vegades que trencar el ritme quan per ell passava a ser necessari, un servei de banda al minut 41 va facilitar als locals perquè Fini de cap compliqués més la situació amb el seu gol, el 0-1, que tal com anava tot posava les coses dificilíssimes al sitgetans, la reacció va trigar en arribar, als darrers cinc minuts de l’encontre jugant els visitants amb 10 jugadors al veure el davanter Raul la vermella directa al 71, després d’una dura entrada feta a Marc Navarro, el gol de l’empat final arribà al minut 90 després d’un servei de corner amb remat de John després d’un parell de rebots, l’àrbitre Petrova Borislavova amb bon criteri va allargar més de set minuts el partit al haver d’aturar en dos ocasions el joc degut als insults fets al auxiliar per part de la parròquia visitant, d’aquesta manera assegurar un punt en un partit en que l’equip del Fontsanta Fatjo amb un joc subterrani es va  encarregar d’aturar.

CF Suburense: Rafa Claudell, Rafa Soria, Fini, Gomà, Bone, Toñin, (Adri 86) Juanma, Ferme, (Sergio Vicente 75) Miguel, Iñaki i Raul.

CD Fontsanta Fatjó: Nito, Freixas, Manu, Plazas, Ayala (Marc Garcia 72) Ayala, Ricard, Geri, John, Jano, (Marc Navarro 56) Viñola i Michel.

L’àrbitre Petrova Borislavova bon arbitratge, va amonestar als locals Ricard, Geri i John. Mentre que als visitants amonestava amb groga a Fini i vermella directa per Raul al minut 71.

El Suburense es desplaça aquest diumenge al camp del Can Trias, 11è classificat amb 23 punts amb la intenció de seguir sumant el sisè encontre consecutiu, l’hora d’inici a les 12 del migdia.