Atletisme

Mercè Guerra Subcampiona de Catalunya de 3.000 m. P.C.

Mercè Guerra amb el dorsal 171. Eix

El passat diumenge 28 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub23 en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, on es va realitzar la prova de 3000 metres, corresponent al Campionat de Catalunya categoria Sub23 i Absolut.

Una prova, que per la nombrosa participació atletes es va esdevenir amb una cursa ràpida però al mateix temps molt “bruta” amb molt de contacte entre les atletes que donava peu a constats talls en el ritme de carrera i que obligava a estar sempre atenta als possible atacs de les competidores.

Amb tot això, Mercè, va agafar com a referència a la atleta internacional del Barça, Montse Mas, que la va portar a estar tota la cursa en el grup capdavanter, en disposició de lluitar per alguna de les medalles absolutes amb joc i no va ser fins els metres final on es van decidir els jocs del pòdium.

Va aconseguir una meritòria 4ª posició amb la categoria absoluta i el Subcampionat de Catalunya de la seva categoria Sub-23 amb una marca personal de 10’07”99., millorant es uns segons la seva millor marca que havia aconseguit setmanes abans en el Campionat de Catalunya de Clubs amb el J.A.S. Sabadell.

Aquest resultats confirmen, la bona preparació que esta portant aquesta temporada d’hivern, dirigida al Campionat de Catalunya de Cross, sobre la distancia de 10 km, que es celebrarà la setmana que ve a Caldes de Malavella i que servirà per definir la selecció Catalana que participarà al Campionat D’Espanya de Cros a celebrar a Mèrida en proper mes de març.