Copa Catalunya

Un gran quart dona la victòria al CB Sitges

Sènior Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 14a.

C.B. Alpicat 73 - Bàsquet Sitges “A” 87

Desplaçament del Bàsquet Sitges a Alpicat en una freda i plujosa tarda de diumenge per jugar a la Terra Ferma, a les 19:30 hores, contra el quart classificat i per tant, equip en zona de promoció d’ascens, davant d’un Sitges que encara és a la zona de promoció de descens. En el partit jugat a la primera jornada (ajornat pels incidents de l’1 d’octubre i jugat entre setmana) el CB Alpicat havia guanyat 67-73.

Mal inici de partit del Bàsquet Sitges amb Alvin, Roger P, Manel, Seth i Nacho que tenien moltes dificultats per anotar i encaixaven cistelles amb facilitat, 20-13. El segon quart amb Roger S. i Omar al parquet, tots dos pel que es va poder veure, recuperats de les llargues lesions, el panorama va canviar i el Bàsquet Sitges capgirava el marcador per marxar als vestidors 1 punt amunt, 35-36.

Al revés d’altres partits on el Sitges havia perdut en el tercer quart tot el que havia guanyat en els anteriors, aquest cop els jugadors de Piñero no es deixaren sorprendre i seguiren concentrats i mantenint un pols en el marcador del que sortien victoriosos al final del tercer quart 51-56. En el darrer quart, joc d’estratègies dels entrenadors primer en un canvi a defensa zonal de l’equip local que trencaven els llançaments exteriors dels  alers del Sitges: Josep,  Adrià i Roger. I després, veient com també se li escapava el partit pel que fa al joc interior, Seth 19 punts i Roger P 16 punts, l’Alpicat posava en pista tot el seu joc exterior, jugant molts minuts sense pivots naturals, el que li suposa una autèntica desfeta en el tercer quart, on els canvis en les banquetes era trepidant. El joc d’estratègies, però, el guanyà clarament la banqueta visitant anotant 31 punts en 10 minuts, resultat final 73-87.

Propera setmana visita la Pista de Pins Vens a les 18:05 hores, en partit retransmès per TV digital la Xarxa i Moviestar-canal 159, el Círcol Cotonifici de Badalona, equip que està situat just per sobre del Bàsquet Sitges en la classificació general amb un partit més guanyat que els del Garraf.

Alvin 5, Roger P 16, Adrià 10, Manel 2, Roger S. 9, Elias 4, Mauro, Josep  11, Seth 19, Nacho 5, Omar 6.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 20-13  15-23  16-20  22-31