Derrota del sènior femení en un partit contra un rival directe

Sènior femení

CB Cubelles Bar La Nena - CIC 47-64

El partit que es presentava a Cubelles, seria un partit que estava marcat amb una X com a partit important. I és per això que es demanava concentració des d'un inici.

El partit començava amb un intercanvi de cistelles, on gràcies als tirs lliures, l'equip visitant feia un primer parcial de 6-10 obririen una petita diferència on les de Cubelles estarien a remolc tot el partit. Final del primer quart 17-21.

En iniciar el segon quart, l'equip visitant sortia disposada a separar-se del marcador i les locals buscaven escurçar la poca distància en el marcador per poder igualar i superar l'anotació rival, una sortida fulminant de les visitants i una badada defensiva dels contraatacs de les rivals provoca un parcial de 5-10 al marcador que no ajuda a la recuperació de l'anotació per part de les de Cubelles. Tot i això, Cubelles no es donava per vençut i s'arribava al descans amb una renda de 12 punts (24-36).

En sortir del descans, es veuria a un Cubelles de voler i no poder, en aquest quart, aconseguint frenar les transicions rivals, es podria acabar o minimitzar l'ofensiva rival, però, errors defensius provocaven cistelles fàcils del rival però una petita empenta de força i algun tir lliure que entrava a la primera meitat del tercer quart feia que les de Cubelles no perdessin el rumb. Però una caiguda i les fallades en la línia de tirs lliures feia que les visitants es separessin una mica més al marcador. Aquest últim parcial ens situa amb un marcador de 36-54 al final del tercer temps.

L'últim quart les locals sortien bastant més concentrades provocant un parcial de 6-2, però els errors del principi sempre es paguen, i no és un resultat suficient com per poder lluitar pel partit, a més de regalar tirs lliures on les visitants no fallaven i no perdonaven punts. Final del partit 47-64.

Destacat: Constància, autoexigència i concentració en el treball per continuar millorant.

A Millorar: Actitud Quan les coses no surten bé.

MVP: Ruth

CB Cubelles: 3. Ari (7), 6. Andrea (-), 7. Berta (-), 8. G.Miró (4), 10. Aquest (7), 11. Jessi (6), 12. Mery (5), 33. Marta (0), 14.Noe (0), 15. Ruth (16), 21. Paula (0), 35. G.Vendrell (2).

Entrenador: Siscu Martin

Parcials: 17-21, 7-15 (24-36), 12-18 (36-54), 11-10 (47-64)