El sènior masculí del CNB Vilanova aconsegueix la victòria tot i les baixes

El sènior femení disputava un partit clau per les seves aspiracions

Sènior masculí del CNB Vilanova. Eix

Sènior Masculí CNBV 75 – Cervelló 48

Primer partir de la segona volta davant d'un equip de la part baixa de la classificació, però amb el handicap de les baixes. Les lesions de Javi ( segurament per tota la temporada) i d'Andreu (pendent de diagnóstic) afegides a l'absència de Miki i Nil per motius laborals, deixava el conjunt groc amb només vuit efectius, un d'ells, en Guillaumes recent reincorporat a la dinàmica de grup després de problemes al genoll. Panorama complicat per rebre un equip incòmode i lluitador.

Sortida amb Alex, Carlos, Burcet, Sugri i Collados. Poca intensitat i encert fan que els locals es trobin amb un 4-15 al minut set del primer quart. A partir d'aquí reacció dels vilanovins, que en tant sols en 3 minuts capgiren el marcador, marxant a la fi del primer parcial amb un 22-17.

Els del Garraf eren conscients que s'havia de tancar el partir el més aviat possible. Un Rubèn recuperant sensacions, i un quart espectacular en atac de Mateo i Guillaumes fan marxar l'equip a la mitja part amb un 48-28 que deixava pràcticament sentenciat el partit.

Com acostuma a passar en aquest tipus de partits, apagada general al tercer quart. Partit enrarit, poc agradable, centrat en guerres que els vilanovins mai podran guanyar. Un parcial escarransit de 9-10 al quart, converteix els darrers deu minuts en un simple tràmit, on els de Salva tenen la consigna clara de no lesionar-se ni rebre cap sanció que dificulti els propers partits. L'encert en el triple fa augmentar la diferència al lluminós fins el definitiu 75-48.

Proper partir, el cap de setmana de carnaval. Dissabte al matí, si si, dissabte al matí davant el BM Viladecans, partit molt complicat pels grocs.

CNBVILANOVA: SUGRI (8), GUILLAUMES (11), COLLADOS (9), BURCET (5), ALEIX (3), CARLOS (17), ALEX (6) i MATEO (18)

Salva Pastó

Sènior femení CNB Vilanova 61 - CB Pratenc 72

La possibilitat de mantenir-se en la part alta de la classificació passava per derrotar el bàsquet Pratenc, equip que ja havia guanyat a les vilanovines al partit de tornada.

Les del Prat, conscients de les dificultats que havien tingut en el partit de la primera volta, van sortir a la pista molt endollades i intenses. Les grogues concentrades i fent un bon bàsquet. No obstant, 6 triples de les visitants i un mal balanç defensiu de les vilanovines feien que les nostres marxessin al descans amb 15 punts de desavantatge.

A la segona part, actitud impecable del nostre sènior que aconseguia reduir distàncies fins a col·locar-se a 6 punts a l'inici del darrer quart. El desencert en els moments clau dels últims minuts feia que el CB Pratenc acabés enduent-se el partit.

Ara, dues jornades de descans que serviran per seguir preparant aquesta segona part de la temporada. I per gaudir del nostre Carnaval, és clar.